bio-qinon Q10 z VIT.C

 


Ena kapsula vsebuje:            PDV/RDA
Ubikinon Q10           30 mg         ni podatka
Vitamin C                 25 mg          31%

 


 

Sestavine:
Palmino olje (polnilo), želatina (kapsula), glicerol (vlažilno sredstvo), ubikinon Q10 (aktivna učinkovina), amonijev karamel (barvilo), l-askorbinska kislina (aktivna učinkovina), prečiščena voda (vlažilno sredstvo), silicijev dioksid (sredstvo za zgostitev), titanov dioksid (barvilo)

Zdravstvene trditve:
Bio-Qinon Q10 z vit. C, ki prispeva k sproščanju energije pri presnovi, k delovanju živčnega sistema, k normalnemu psihološkemu delovanju, k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, k obnovi reducirane oblike vitamina E. Dodatno ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom, povečuje absorpcijo železa itd.

 

 

Qinon

 

 

Za tiste, ki rabijo več življenjske moči
Bio-Qinon z vit. C je dobrodošel že v srednjih letih in tretjem življenjskem obdobju. Prav tako je nova energija dobrodošla pri sleherni bolezni: akutni, subakutni ali kronični. Nekaterim je dodatna energija nujna zaradi dejavnosti oziroma poklica, to so na primer poslovni ljudje in športniki, posebej na primer tisti, ki morajo delati ponoči in/ali na prostem ne glede na vremenske razmere.

GLOBALNO VODILNI Q10
V več kot 16 mednarodnih primerjalnih študijah je dokazano, da se pri Bio-Qinonu z vit. C vsrka v kri največ Q10. V primerjavi je raven Q10 v krvi višja po indeksu 150, kar pomeni, da ga prejmemo za polovico več. Temu primerno se poveča tudi življenjska moč.

Navodilo
Priporočena je 1 kapsula na dan. Jemati med obrokom ali takoj po njem. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter za zdrav način življenja.

Pakiranje
Bio-Qinon Q10 z vit. C je v škatlicah po 30 in 60 kapsul.

Pogoji shranjevanja
Na sobni temperaturi, zaščiteno pred direktno sončno svetlobo.
Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Uvoznik in distributer MIC Mengeš d.o.o.,
Levčeva 16, 1234 Mengeš, tel.: 01-729-1382
FAX: 01-729-1380, tel. tajnica: 01-723-70-08
Proizvajalec: Pharma Nord ApS, Danska.
www.micmenges.com www.pharmanord.com
e-mail: nikola.krstic@micmenges.com GSM: 041-769-544