Bio-Qinon z vit. C

Ivan

Kot uspešni gostilničar je gospod Ivan v osrčju Slovenije med prvimi postavil vlečnico za smučarje. Tudi sicer se je v življenju veliko razdajal, kar se je seveda poznalo tudi na telesu. Srce je postajalo utrujeno, s tem pa so se oglašale tudi druge tegobe, značilne za tretje življenjsko obdobje. Toda potem, ko je spoznal kapsule Q10 z vit. C iz Danske, se mu je počutje izdatno izboljšalo in sam pravi, da se ima v starosti 83 let za mladostnega upokojenca. »Dokler bom hodil po naši slovenski zemlji, bom užival vaš Q10 z vit. C. Saj to mi je garancija za moje čvrsto zdravje!« 

 

Marija

Pravzaprav je gospa Marija celo življenje premagovala svoje bolezni, zaradi česar je bila pogostoma zelo utrujena. Skoraj je že mislila, da mora biti tako, potem pa je presenečeno ugotovila, da lahko tudi ona živi z več energije. Pomagal ji je Bio-Qinon Q10 z vit. C.

 

Cveta

Življenje jo je kar zgodaj postavilo na preizkušnjo. Dobro leto dni stara je zbolela za otroško paralizo. Veliko je bilo poškodb zaradi padcev in prometnih nesreč. Zvrstilo se je precej operacij. Pojavljale so se aritmije, migrene in vse to je gospo Cveto leto za letom izčrpavalo. Pred štirimi leti pa je po naključju ujela oddajo o kapsulah z vit. C za novo energijo in zvedela za njihovo vsestransko učinkovitost. Odločila se je, da jih preizkusi in že po dveh tednih jemanja Bio-Qinona z vit. C je opazila spremembe. Sedaj ima več energije, boljši spomin, večjo zbranost in res je lahko s pomočjo Bio-Qinona z vit. C veliko bolj dejavna na vseh področjih. 

 

Silva

»Z jemanjem Bio-Qinona z vit. C so se mi povrnili spomin, vsa energija in volja do življenja«. Tako pripoveduje gospa Silva, ki je že sedem let sladkorna bolnica. Operirana je bila za ščitnico, izgubljala je misli, kar naprej jo je nekaj skrbelo, bila je nezbrana in pešal ji je spomin. Na delovnem mestu je občutila izgorelost in ni imela nobene energije več. Ko pa je spoznala Bio-Qinon z vit. C, se je obrnilo na bolje. Z jemanjem kapsul Bio-Qinona z vit. C so se ji vrnili spomin, energija, volja do življenja in optimizem. »Ko to vse skupaj doživiš, še enkrat rečeš življenju JA«, pravi gospa Silva.