Bio-Selen+Cink

Judita

»Ob nastopih hladnega vremena sem postajala občutljiva in sem se slabo počutila. Sedaj, ko si pomagam s selenom in cinkom, so te težave izginile,« pravi gospa Judita. »Bila sem krhkega zdravja, toda tega sedaj ni več. Opazila sem, da se je to popravilo, potem ko sem začela redno jemati tablete s selenom in cinkom,«

 

Marija

»Moji lasje so močnejši, kar je opazil tudi moj frizer. Nohti se ne cepijo več in celo moja koža je bolj mladostna,« pravi Marija. Navdušena je nad učinkom tablet s selenom in cinkom in očitno je prav to tisto, kar je potrebovala, da postanejo njeni lasje, koža in nohti spet lepi, ona pa pomirjena in dobre volje.

 

Petra

»To zimo sploh še nisem bila prehlajena,« z olajšanjem pravi Petra, ki je prepričana, da je njen imunski sistem močnejši zato, ker jemlje tablete s selenom in cinkom. »Celo moji lasje in nohti so veliko lepši in močnejši,« še dodaja. 

 

Irena

Ko je Irena Kaminska dobila raka na ščitnici in potem ko je morala prestati operacijo, se ji je imunski sistem sesul. Kot posledica tega sta se je polotila sleherna gripa ali prehlad, ki sta prišla naokrog, toda neka tableta je čudežno rešila ta problem. »Z dnevnim odmerkom selena in cinka, ki mi ga je predlagal moj sin, sem okrepila svoj imunski sistem in zdaj komajda kdaj zbolim,« pravi Irena Kaminska. 

 

Marija

»Odkar sem se odločila, da bom redno jemala tablete s selenom in cinkom, nimam več problemov s pogostimi prehladi in bolečim požiranjem,« pravi gospa Marija, ki je 53-letna profesorica matematike in pri tem poudarja, da je kot učitelj zelo pogosto izpostavljena virusom in drugim mikroorganizmom.