Glukozamin Pharma Nord

Urška

»Kolena so me tako bolela, da sem se prav zares bala, da nikoli več ne bom mogla hoditi po stopnicah,« pravi petinsedemdesetletna Urška, ki so ji kapsule glukozamina začele prijemati že po enem tednu. »Kmalu se je stanje toliko izboljšalo, da hoja ni predstavljala nobene ovire,« dodaja sogovornica in z veseljem poudarja, da se sedaj počuti pravzaprav tako kot pred dvajsetimi leti.

 

Anica

»Zelo rada berem revije in tako sem zasledila zdravilo za svoja kolena. Po dodatne informacije sem šla k splošnemu zdravniku in ortopedu. Oba sta mi priporočila jemanje glukozaminovih kapsul. Pred jemanjem tega zdravila sem težko hodila in vsak korak je bil prava mora. Izboljšanje se je pojavilo nepričakovano hitro. Bolečine so izginile, hoja je brez bolečin, tudi stopnice ne povzročajo težav,« pove gospa Anica. 

 

Marjeta

»To vaše zdravilo zagotovo zasluži priznanje,« pravi gospa Marjeta. Ne dolgo tega je trpela zaradi osteoartroze v kolenu in je bila na čakalni listi za operacijo, toda uspela je odpraviti težave z jemanjem zdravila glukozamin. »Srečna sem zaradi tega in to povem vsakomur,« pripoveduje.

 

Ciril

Že skoraj dve leti imamo v MIC Mengeš pismo gospoda Cirila, ki ga je sam poimenoval za dopis hvaležnosti. V njem je na kratko opisal, kako mu je pomagalo zdravilo Glukozamin Pharma Nord kapsule, potem ko je tri leta prenašal bolečine v kolenih, kolkih in drugod. Sedaj je to mimo in je vesel, da lahko spet gospodari v svojem starem mlinu in okoliškem posestvu. 

 

Marianna

»Tri tedne potem ko sem začela jemati kapsule z glukozaminovim sulfatom, sem zmogla hoditi brez bergel,« pripoveduje 54-letna Marianna. Že leta prenaša stabilno multiplo sklerozo, v kolenskih sklepih pa se ji je razvila napredovala osteoartroza. Pomagalo ji je eno najbolj priljubljenih zdravil za to bolezen. 

 

Anton

Gospodu Antonu je pred dvema letoma specialist ugotovil obrabo hrustanca v obeh kolenih in v kolku. Kmalu je dobil tudi rok za operacijo. Pred letom in pol pa je začel jemati zdravilo Glukozamin Pharma Nord kapsule in od takrat se je stanje toliko popravilo, da pri svoji starosti devetdeset let zmore vsak dan uro oziroma uro in pol sprehoda po bližnji okolici. Za operacijo v kolenih se ni odločil.