Bio-Qinon Q10 Green 100 mg 60 kapsul

Kategorija: Vsi izdelki

Bio-Qinon Q10 Green 100 mg

Cena: 57,00 €

Šifra izdelka: Bio-Qinon Q10 Green

Dobava: Na zalogi. Na zalogi.

Količina: Dodaj v košarico

Bio-Qinon Q10 Green 100 mg
  • Q10 za vegetarijance in vegane
  • Kapsule Q10 Green, Phytocaps®, so narejene iz fermentirane koruze, krompirja in graha (ne vsebujejo celuloze – imenovane tudi hidroksipropil metilceluloza ali HPMC)
  • Phytocaps® kapsule, ki so jih razvili pri Pharma Nord, predstavljajo povsem novo generacijo naravnih, mehkih rastlinskih kapsul.
  • Vsebina Q10 Green je proizvedena z enakim patentiranim proizvodnim postopkom kot za Bio-Qinon Aktivni Q10 z vit. C GOLD, da se zagotovi visoka absorpcija in biološka uporabnost z dokumentacijo.
  • Surovina Q10, uporabljena v tem izdelku, je enaka obliki Q10, ki jo telo sintetizira
  • Proizvedeno pod farmacevtskim nadzorom

 

Izdelek Bio-Qinon Pharma Nord Q10 Green je bil razvit za vse večje število potrošnikov, ki se odločajo za izključitev živalskih proizvodov iz svoje prehrane.

 

Phytocaps® rastlinske kapsule brez celuloze

Kapsule v Bio-Qinon Pharma Nord Q10 Green so edinstvene. Pri Pharma Nord so razvili fitokapsule in jih registrirali kot blagovno znamko. Kapsule so izdelane iz lokalnih danskih surovin, kot so krompir, grah in koruza brez gensko spremenjenih organizmov. Z drugimi besedami, narejeni so iz zdravih hranil, ki jih je moč prebaviti.

 

Za zaščito vsebine kapsul pred svetlobo je bila uporabljena mešanica manj mastnega kakava v prahu, prahu rdeče pese in zelenega čaja. Mehke fitokapsule so brez polsintetične snovi hidroksipropil-metilceluloze (HPMC), ki je proizvedena iz kislinsko obdelane lesne mase ali bombaža. HPMC se večinoma uporablja le v trdih kapsulah.

 

Da bi se izognili uporabi HPMC, so več kot tri leta razvijali in testirali lastne fitokapsule in tako izdelali kapsulo, ki je popolnoma brez neprebavljivih sestavin.

 

Posamična kapsula vsebuje:                                  

Ubiqinon (koencim Q10)              100 mg               *PDV ni podatka

 

Raztopljeno v rastlinskem olju.

*PDV = priporočeni dnevni vnos

 

 

Sestavine:

Mešanica sojinih olj*, koencim Q10, sredstvo za glaziranje: hidroksipropil škrob, vlažilec: rastlinski glicerol, stabilizatorji: agar, karagenan, pektin (jabolko), očiščena voda, kakav v prahu (z zmanjšano vsebnostjo maščob), vlažilno sredstvo: sorbitol, zeleni čaj v prahu, rdeča pesa v prahu, antioksidant: vitamin E (D-α-tokoferol), barvilo: riboflavin.

 

Opozorila:

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter za zdrav način življenja.

Povezani izdelki