Melatonin Pharma Nord 3 mg

Kategorija: Vsi izdelki

Melatonin Pharma Nord

Cena: 23,41 €

Šifra izdelka: Melatonin PN

Dobava: Na zalogi. Na zalogi.

Količina: Dodaj v košarico

 

PRED NAKUPOM PREBERITE TO INFORMACIJO:

Zdravilo bo dostavljeno iz spletne lekarne Moja lekarna. Navedena cena je cena lekarne, stroški pošiljanja se obračunavajo skladno s cenikom omenjene spletne lekarne.

 

Zdravilo Melatonin Pharma Nord za kratkotrajno zdravljenje časocne bolezni ("jet-laga") pri odraslih.

 

Sestava

1 filmsko obložena tableta vsebuje 3 mg melatonina.

Druge sestavine zdravila (pomožne snovi) so magnezijev stearat, brezvodni koloidni silicijev dioksid, maltodekstrin, mikrokristalna celuloza, premreženi natrijev karmelozat, filmska obloga: hipromeloza.

 

Navodilo za jemanje

Priporočeni odmerek pri odraslih in starejših je 1 tableta na dan za največ 5 dni. Če po priporočenem odmerku simptomi niso ustrezno olajšani, se sme odmerek povečati na 2 tableti naenkrat.

 

Komu ga svetujemo

Zdravilo Melatonin Pharma Nord se lahko uporablja za kratkotrajno zdravljenje časovne bolezni (»jet-laga«) pri odraslih. Jet-lag se lahko prepozna z motnjami spanja, utrujenostjo preko dneva, oslabelostjo, blažjimi duševnimi motnjami, razdražljivostjo in motnjami v delovanju prebavil, ki se pojavijo po letenju preko več časovnih pasov.

 

Pakiranje
Melatonin Pharma Nord 3 mg 30 filmsko obloženih tablet

 

Pred uporabo natančno preberite navodilo, ki ga dobite tudi tukaj! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Povezani izdelki