Super komplet za več spanja

Kategorija: Vsi izdelki

Super komplet za več spanja

Cena: 69,40 €

Šifra izdelka: Super komplet spanje

Dobava: Na zalogi. Na zalogi.

Količina: Dodaj v košarico

Kovid se med nami še vedno pozna. Izjemno se je v zadnjih dveh letih povečalo število tistih, ki imajo težave s spanjem. Vedno porečemo, da je treba kar se da zdravo živeti in potem se vsi problemi, tudi zdravstveni, bolj uspešno rešujejo. Včasih je pa tudi to premalo, na pomoč lahko pridejo preizkušeni izdelki Pharma Nord. Vsi po vrsti so visokokakovostni, izdelani kot zdravila in predvsem s preverjenim delovanjem. Kar se spanja tiče, vam svetujemo komplet za dva meseca: Bio-Melatonin Complex podjezične tablete, potem Bio-QinonBio-Magnezij in Bio-VItamin D3 Mega Plus. Eden drugega podpirajo pri učinkovanju za več zdravega spanca.

 


 

Bio Melatonin Complex:

  • vsebuje stabilno količino melatonina farmacevtske kakovosti
  • prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju in k delovanju živčnega sistema
  • izdelano na Danskem po farmacevtskem protokolu

 

Bio-Melatonin Complex je prehransko dopolnilo v obliki podjezičnih tablet z 290 µg aktivne učinkovine melatonin in 10 mg vitamina B3.

 

V obliki podjezične tablete se melatonin direktno vsrka skozi ustno sluznico, kar omogoča nekajkrat večjo vsrkljivost.

 

Bio-Melatonin Complex se zaužije pol ure pred spanjem. Učinek tega dopolnila se lahko okrepi z jemanjem vedno ob istem času. 

 

1 tableta vsebuje:

                                         Melatonin:               290 μg        ni podatka za PDV

                                         Vit. B3:                      10 mg                     63% PDV

 

Sestavine: ksilitol (sladilo), naravni izvleček paradižnika (barvilo), glicin (ojačevalec okusa), vitamin B3 (aktivna učinkovina), maltodekstrin (polnilo), polivinilpirolidon (utrjevalec), magnezijeve soli maščobnih kislin (sredstvo proti sprijemanju), izvleček maline (ojačevalec okusa), melatonin (aktivna učinkovina).

 

Uradne trditve

Evropska agencija za varnost hrane (EFSA) je za vit. B3 priznala tele zdravstvene trditve:

  • prispeva k delovanju živčnega sistema,
  • prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju,
  • prispeva k sproščanju energije pri presnovi,
  • prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

 

Navodilo

1 tableta dnevno, če ni drugače priporočeno, pol ure pred spanjem. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti.

 

Pakiranje

Bio-Melatonin Complex 60 podjezičnih tablet.

 


 

 

Bio-Qinon Aktivni Q10: 

(naravni ubikinon Q10) z vitaminom B2, ki  prispeva k sproščanju energije pri presnovi in k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Ima vodilno biološko razpoložljivost.

 

Posamična kapsula vsebuje

                                             Ubiqinon Q10      30 mg            ni podatka za PDV 

                                             Vitamin B2          1,4 mg            100 % PDV

 

Sestavine: Sojino olje (polnilo), želatina (kapsula), hidrogenirano sojino olje (polnilo), glicerol (vlažilno sredstvo), ubikinon Q10 (aktivna učinkovina), prečiščena voda (vlažilno sredstvo), d-α-tokoferol (antioksidant), riboflavin (aktivna učinkovina), železov oksid (barvilo), riboflavin (barvilo).

 

Ne vsebuje glutena, sladkorja in umetnih sladil. Brez zadržkov ga lahko uživajo tudi bolniki s sladkorno boleznijo ali celiakijo.

 

Navodilo za jemanje

Priporočena je 1 kapsula na dan. Jemati med obrokom ali takoj po njem. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

 

Komu ga svetujemo

  • pri vsaki bolezni: akutni, subkronični ali kronični
  • vsem, ki čutijo pomanjkanje energije, so fizično in psihično obremenjeni, pod stresom, so utrujeni
  • vsem v drugi polovici srednjih let in tretjem življenjskem obdobju

 

Pakiranje

Bio-Qinon Aktivni Q10 z vit. B60 kapsul

 


 

 

Bio-Magnezij 

prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zob, delovanju mišic in živčnega sistema, ravnotežju elektrolitov, zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, normalnemu psihološkemu delovanju in ima vlogo pri sintezi beljakovin in delitvi celic.

 

Posamična tableta vsebuje

Magnezij     200 mg     53 % PDV

 

Sestavine: magnezijev karbonat (aktivna učinkovina), magnezijev hidroksid (aktivna učinkovina), mikrokristalinična celuloza (polnilo), magnezijev acetat (aktivna učinkovina), dikalcijev fosfat (sredstvo proti sprijemanju), hidroksipropilmetil celuloza (sredstvo za glaziranje), magnezijev stearat (sredstvo proti sprijemanju), silicijev dioksid (sredstvo proti sprijemanju).

 

Navodilo za jemanje

Priporočena je 1 tableta na dan. Tableta se lahko raztopi v kozarcu vode ali pogoltne cela. Uživanje s hrano ali brez. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

 

Pakiranje

Bio-Magnezij 60 tablet.

 


 

 

Bio-Vitamin D3 Mega Plus 

prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zob, delovanju imunskega sistema in mišic, normalni vsrkljivosti/uporabi kalcija ter fosforja, normalni ravni kalcija v krvi in ima vlogo pri delitvi celic. Za moške in ženske starejše od 60 let: vitamin D pomaga zmanjševati nevarnost padcev, ki so povezani s posturalno nestabilnostjo in šibkostjo mišic. Padci so dejavnik tveganja za zlome kosti pri moških in ženskah, starejših od 60 let.

  

Posamična kapsula vsebuje

Vitamin D3    75 mcg    1500 % PDV

 

Sestavine: oljčno olje (polnilo), želatina (kapsula), glicerol (vlažilno sredstvo), prečiščena voda (vlažilno sredstvo), holekalciferol (aktivna učinkovina).

 

Navodilo za jemanje

Priporočena je 1 kapsula na dan. Jemati med obrokom ali po njem. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

 

Pakiranje

Bio-Vitamin D3 Mega Plus 80 kapsul.

 

Povezani izdelki