»Kapsule za novo energijo so že dolgo njen zvesti, iskreni sopotnik«

Velikokrat ni bilo volje do življenja, a s kapsulami za novo energijo je spet zaKapsule za novo enregijoživela

 

Življenje jo je kar zgodaj postavilo na preizkušnjo. Dobro leto dni stara je zbolela za otroško paralizo. Veliko je bilo poškodb zaradi padcev in prometnih nesreč. Zvrstilo se je precej operacij. Pojavljale so se aritmije, migrene in vse to je gospo Cveto leto za letom izčrpavalo. Pred štirimi leti pa je po naključju ujela oddajo o kapsulah za novo energijo in zvedela za njihovo vsestransko učinkovitost. Odločila se je, da jih preizkusi in že po dveh tednih jemanja Bio-Qinona z vit. B2 je opazila spremembe. Sedaj ima več energije, boljši spomin, večjo zbranost in res je lahko s pomočjo Bio-Qinona z vit. B2 veliko bolj dejavna na vseh področjih.

 

Marsikaj je že doživela

Gospa Cveta je pri trinajstih mesecih zbolela za otroško paralizo, ki jo je zaznamovala za vse življenje. Zdravljenje je bilo dolgotrajno, shodila je šele pri štirih letih in pol. Posledica otroške paralize je bila pet centimetrov krajša leva noga, težave je imela z ledvicami in srčno aritmijo. Z leti so se zvrstile še različne poškodbe, kot so zlomi pri padcih in prometnih nesrečah. Prestala je kar nekaj operacij z anestezijo. Svoje so prispevala še leta in vsakodnevni stresi. Vse to je pri gospe povzročilo občutek tesnobe, nemoči in obupa. Počutje je bilo čedalje slabše, bolj in bolj je zmanjkovalo energije. Pojavljati so se začele še hude migrene, aritmije pa so postajale vse pogostejše. Nagajati ji je začel tudi spomin, zbranost pa je bila čedalje slabša.

 

Odkrila je novo moč v kapsulah Bio-Qinona z vit. B2

Nekega jutra je po televiziji gledala oddajo o Bio-Qinonu z vit. B2 in njegovi vsestranski učinkovitosti. Zvedela je, da z več energije vse v telesu deluje bolje: spomin deluje bolje, boljše volje smo, pljuča delujejo bolje, srce se okrepi, prebava se uredi, skratka, vsa nadstropja v telesu delujejo bolje. Ko začne srce delovati močneje, pride zaradi tega v vse organe več krvi, pravimo, da je boljša prekrvljenost. To je seveda pridobitev za celotno telo. Bolje delujejo tudi pljuča, kar pomeni, da pride v kri več kisika, in to je spet pridobitev za vse organe v telesu. Obenem delujejo bolje še prebavila, kar pomeni, da lahko vsrkajo več hraniv v kri. Istočasno tudi ledvice bolje prečiščujejo kri in tako se razvije stanje, ko dobimo v organe več krvi z več kisika in z več hraniv in je kri tudi bolje prečiščena. Bio-Qinon z vit. B2 je znan kot pomemben spodbujevalec odpornosti. S tem postanemo močnejši proti sleherni bolezni. Veliko od naštetega je takrat potrebovala gospa Cveta. Zato se je odločila, da naredi nekaj zase, in še isti dan kupila Bio-Qinon z vit. B2. Na začetku se je porajal dvom, a že po dveh tednih so se začele pojavljati spremembe. Najprej je opazila boljše počutje, več je lahko postorila, imela je občutek, da je spet napolnila svoje baterije. Od takrat je Bio-Qinon z vit. B2 njen zvesti sopotnik. 

 

Potrebno je redno jemanje

Pridejo težki časi in se mora človek včasih čemu odpovedati, da lah-ko mesečno poravna vse obveznosti. To se je zgodilo pri gospe Cveti in en mesec ni zmogla kupiti Bio-Qinona z vit. B2. Ni mogla verjeti, kako hitro se spet vrača na stara pota. Takoj je opazila pomanjkanje energije, slabo se je počutila, enostavno ni zmogla več toliko dela kot pred nekaj tedni. Na lastni koži je spoznala, da je potrebno redno, trajno in neprekinjeno jemanje. Sedaj ne izpusti niti dneva, zato ima rezervno kapsulo vedno s seboj v priročni škatlici. 

 

Vir energije za njene prijateljice

"Prijateljice me večkrat vprašajo, kaj počnem, da sem vedno tako dobre volje, nasmejana in mi ne zmanjka energije. Zanimalo jih je, ali jemljem kakšna poživila. Z veseljem jim povem, da je Bio-Qinon z vit. B2 vse, kar potrebujem," navaja gospa Cveta. Deluje kot članica sveta v najstarejši slikarski koloniji v Sloveniji, kjer pomaga pri organizaciji in prevozu gostujočih kolonij po Sloveniji. Njena strast so ročna dela, ki jih je odkrila že zelo zgodaj. Najraje izdeluje voščilnice in se ukvarja z vezenjem. Zelo pazi na prehrano. Ljudem rada pomaga z nasveti iz osebnih izkušenj. Uživa v glasbi, prijateljice prevaža z avtom po opravkih in popazi na sosedove otroke. "Bio-Qinon z vit. B2 je zame postoril veliko, zato lahko zmorem vse to in uživam v vsej lepoti tretjega življenjskega obdobja," še dodaja gospa Cveta.

 

Bio-Qinon Aktivni Q10 z vit. B2