Mnenja strank

Borut je dobil klasične znake sindroma karpalnega kanala, najbolj ga je motilo to, da ponoči ni mogel spati. Težave so bile tudi v službi in na vožnji, kar ga je še posebaj skrbelo. Po začetnem neuspešnem zdravljenju se je zanimal za drugo mnenje. Tako je zvedel za medicinski pripomoček FleXtend, s katerim si je po svetovanju na Centru za medicinsko revitalizacijo v Ilirski Bistrici uspešno in trajno uredil svoje težave.
Borut

Pred leti se je gospodu Stanislavu pojavilo mravljinčenje v levi roki. Bil je pri svojem zdravniku in tudi pri specialistih. Naredili so mu elektromiogram, ki je potrdil, da je šlo za sindrom karpalnega kanala. Imel pa je srečo. Medtem je zvedel za medicinski pripomoček, s katerim si je hitro in učinkovito uredil zdravstvene težave zaradi sindroma karpalnega kanala.
Stanislav

Pred več leti so se gospodu Alojzu pojavile hude bolečine v zapestju, ki so se širile po dlani do konic nekaterih prstov, tako da je komajda še lahko opravljal dela na kmetiji. Trajalo je dolgo časa, dokler ni žena poslušala oddaje na radiu o novi uspešni metodi za odpravljanje bolečin v zapestju, podlahti in komolcu. »Na operacijo nisem hotel, zato sem želel poskusiti vse, samo da mi ne bi bilo treba pod nož. K sreči me je žena prepričala, naj poskusim s FleXtendom, in sedaj bolečin ni več,« pripoveduje gospod Alojz, ki sedaj brez kakršne koli težave poprime tudi za najbolj zahtevna dela na kmetiji.
Alojz

»Prsti so bili mravljinčasti, otrpli, zatečeni, omejen je bil tudi stisk roke, najhujša je bila bolečina, ki me je zbujala ponoči. Vse to me je omejevalo pri opravilih v službi in doma. Rešitev za svoje težave sem našel v medicinskem pripomočku FleXtend. Že po desetih dneh razgibavanja sem lahko ponoči spet spal brez bolečin,« navaja 65-letni upokojenec, g. Janez.
Janez

Spomladi leta 2000 so se mi pojavile težave v obeh zapestjih. Občutila sem mravljince, oslabljen občutek dotika in čedalje pogostejšo otrplost več prstov na obeh rokah. Težave so se stopnjevale, zato sem poiskala pomoč. Zdravnik specialist v kliničnem centru je ugotovil napredovalo obliko obojestranskega sindroma karpalnega kanala. Težave so se stopnjevale, vsakdanjih opravil doma kmalu nisem mogla več zadovoljivo opravljati. Predlagali so mi operativni poseg na obeh rokah, pri čemer pa napovedana uspešnost ni bila ravno velika. Zato sem iskala drugo možnost in odkrila FleXtend. Pripomoček mi je pomagal, že v tednu dni sem se prvič po nekaj mesecih spet lahko naspala. Kmalu se je vrnila tudi moč v rokah, spretnost pri gibih, tudi najbolj natančni gibi so spet postali izvedljivi. Operaciji sta odpadli,roki mi dobro služita in od takrat je minilo že precej let.
Tatjana

»Prej je bilo tako hudo, da sem težko šla mimo slaščičarne, ne da bi si kaj kupila. Toda sedaj te zadrege nimam več in povrhu pa sem še izgubila deset kilogramov,« pravi gospa Marija. Rešitev je našla v kromovem prehranskem dopolnilu.
Marija

»Moje poželenje po sladkarijah je izginilo in končno sem v stanju, ko obvladujem svoj apetit,« pripoveduje presenečena Ana Marija. Nekoč je šla v lekarno in se zanimala, kaj bi ji lahko pomagalo vzdrževati normalno raven krvne­ga sladkorja brez nihanja. Svetovali so ji tablete Bio-Krom.
Ana Marija

Gospa Mira ima težave zaradi visokega pritiska, pešanja srca, čezmerne telesne teže in slad­korne bolezni. Že pred nekaj leti so ji svetovali, naj shujša, vendar ji ni uspevalo. Tudi sladkor v krvi ji je nihal, borila se je s poželenjem po sladkarijah, nepotrebno lakoto – začelo ji je pa uspevati, ko je pred skoraj 2 meseci zvedela za kromove tablete in jih začela redno jemati. Od takrat je shujšala za 8 kilogramov in tudi počuti se bistveno bolje.
Mira

V decembru leta 2011 smo prejeli pismo, ki smo ga bili zelo veseli. Poslala nam ga je gospa Terezija, o kateri smo tako zvedeli veliko novega. Najbolje, da vam njena sporočila posredujemo kar direktno brez kakšnih posebnih slovničnih popravkov.
Terezija

Pravzaprav je gospa Marija celo življenje premagovala svoje bolezni, zaradi česar je bila pogostoma zelo utrujena. Skoraj je že mislila, da mora biti tako, potem pa je presenečeno ugotovila, da lahko tudi ona živi z več energije. Pomagal ji je Bio-Qinon Q10 z vit. C.
Marija

Življenje jo je kar zgodaj postavilo na preizkušnjo. Dobro leto dni stara je zbolela za otroško paralizo. Veliko je bilo poškodb zaradi padcev in prometnih nesreč. Zvrstilo se je precej operacij. Pojavljale so se aritmije, migrene in vse to je gospo Cveto leto za letom izčrpavalo. Pred štirimi leti pa je po naključju ujela oddajo o kapsulah za novo energijo in zvedela za njihovo vsestransko učinkovitost. Odločila se je, da jih preizkusi in že po dveh tednih jemanja Bio-Qinona je opazila spremembe. Sedaj ima več energije, boljši spomin, večjo zbranost in res je lahko s pomočjo Bio-Qinona veliko bolj dejavna na vseh področjih.
Cveta

»Z jemanjem Bio-Qinona so se mi povrnili spomin, vsa energija in volja do življenja«. Tako pripoveduje gospa Silva, ki je že sedem let sladkorna bolnica. Operirana je bila za ščitnico, izgubljala je misli, kar naprej jo je nekaj skrbelo, bila je nezbrana in pešal ji je spomin. Na delovnem mestu je občutila izgorelost in ni imela nobene energije več. Ko pa je spoznala Bio-Qinon, se je obrnilo na bolje. Z jemanjem kapsul Bio-Qinona so se ji vrnili spomin, energija, volja do življenja in optimizem. »Ko to vse skupaj doživiš, še enkrat rečeš življenju JA«, pravi gospa Silva.
Silva

Kot uspešni gostilničar je gospod Ivan v osrčju Slovenije med prvimi postavil vlečnico za smučarje. Tudi sicer se je v življenju veliko razdajal, kar se je seveda poznalo tudi na telesu. Srce je postajalo utrujeno, s tem pa so se oglašale tudi druge tegobe, značilne za tretje življenjsko obdobje. Toda potem, ko je spoznal kapsule Q10 iz Danske, se mu je počutje izdatno izboljšalo in sam pravi, da se ima v starosti 83 let za mladostnega upokojenca. »Dokler bom hodil po naši slovenski zemlji, bom užival vaš Q10. Saj to mi je garancija za moje čvrsto zdravje!«
Ivan

»Moji lasje so močnejši, kar je opazil tudi moj frizer. Nohti se ne cepijo več in celo moja koža je bolj mladostna,« pravi Marija. Navdušena je nad učinkom tablet s selenom in cinkom in očitno je prav to tisto, kar je potrebovala, da postanejo njeni lasje, koža in nohti spet lepi, ona pa pomirjena in dobre volje.
Marija

»Ob nastopih hladnega vremena sem postajala občutljiva in sem se slabo počutila. Sedaj, ko si pomagam s selenom in cinkom, so te težave izginile,« pravi gospa Judita. »Bila sem krhkega zdravja, toda tega sedaj ni več. Opazila sem, da se je to popravilo, potem ko sem začela redno jemati tablete s selenom in cinkom,«
Judita

»Odkar sem se odločila, da bom redno jemala tablete s selenom in cinkom, nimam več problemov s pogostimi prehladi in bolečim požiranjem,« pravi gospa Marija, ki je 53-letna profesorica matematike in pri tem poudarja, da je kot učitelj zelo pogosto izpostavljena virusom in drugim mikroorganizmom.
Marija

»To zimo sploh še nisem bila prehlajena,« z olajšanjem pravi Petra, ki je prepričana, da je njen imunski sistem močnejši zato, ker jemlje tablete s selenom in cinkom. »Celo moji lasje in nohti so veliko lepši in močnejši,« še dodaja.
Petra

Ko je Irena Kaminska dobila raka na ščitnici in potem ko je morala prestati operacijo, se ji je imunski sistem sesul. Kot posledica tega sta se je polotila sleherna gripa ali prehlad, ki sta prišla naokrog, toda neka tableta je čudežno rešila ta problem. »Z dnevnim odmerkom selena, ki mi ga je predlagal moj sin, sem okrepila svoj imunski sistem in zdaj komajda kdaj zbolim,« pravi Irena Kaminska.
Irena Kaminska

Gospodu Antonu je pred dvema letoma specialist ugotovil obrabo hrustanca v obeh kolenih in v kolku. Kmalu je dobil tudi rok za operacijo. Pred letom in pol pa je začel jemati zdravilo Glukozamin Pharma Nord kapsule in od takrat se je stanje toliko popravilo, da pri svoji starosti devetdeset let zmore vsak dan uro oziroma uro in pol sprehoda po bližnji okolici. Za operacijo v kolenih se ni odločil.
Anton

»Tako zelo občutljiv prsni koš sem imela, da ponoči nisem mogla spati. Da bi bila težava še večja, zaradi občutljivega želodca nisem smela jemati protibolečinskih tablet, toda na koncu sem le imela srečo in prejela nasvet, kaj naj storim,« pravi 34-letna Damjana Jamšek, ki se je otresla neprijetnega problema po treh nanosih posebne kreme z učinkovino, imenovano glukozaminov sulfat. Od takrat naprej je povsem brez težav.
Damjana Jamšek

»Tri tedne potem ko sem začela jemati kapsule z glukozaminovim sulfatom, sem zmogla hoditi brez bergel,« pripoveduje 54-letna Marianna. Že leta prenaša stabilno multiplo sklerozo, v kolenskih sklepih pa se ji je razvila napredovala osteoartroza. Pomagalo ji je eno najbolj priljubljenih zdravil za to bolezen.
Marianna

Že skoraj dve leti imamo v MIC Mengeš pismo gospoda Cirila, ki ga je sam poimenoval za dopis hvaležnosti. V njem je na kratko opisal, kako mu je pomagalo zdravilo Glukozamin Pharma Nord kapsule, potem ko je tri leta prenašal bolečine v kolenih, kolkih in drugod. Sedaj je to mimo in je vesel, da lahko spet gospodari v svojem starem mlinu in okoliškem posestvu.
Ciril

»To vaše zdravilo zagotovo zasluži priznanje,« pravi gospa Marjeta. Ne dolgo tega je trpela zaradi osteoartroze v kolenu in je bila na čakalni listi za operacijo, toda uspela je odpraviti težave z jemanjem zdravila glukozamin. »Srečna sem zaradi tega in to povem vsakomur,« pripoveduje.
Marjeta

»Zelo rada berem revije in tako sem zasledila zdravilo za svoja kolena. Po dodatne informacije sem šla k splošnemu zdravniku in ortopedu. Oba sta mi priporočila jemanje glukozaminovih kapsul. Pred jemanjem tega zdravila sem težko hodila in vsak korak je bil prava mora. Izboljšanje se je pojavilo nepričakovano hitro. Bolečine so izginile, hoja je brez bolečin, tudi stopnice ne povzročajo težav,« pove gospa Anica.
Anica

»Kolena so me tako bolela, da sem se prav zares bala, da nikoli več ne bom mogla hoditi po stopnicah,« pravi petinsedemdesetletna Urška, ki so ji kapsule glukozamina začele prijemati že po enem tednu. »Kmalu se je stanje toliko izboljšalo, da hoja ni predstavljala nobene ovire,« dodaja sogovornica in z veseljem poudarja, da se sedaj počuti pravzaprav tako kot pred dvajsetimi leti.
Urška