»Njegova več stoletij stara venecijanka še dela, njegovi 86 let stari sklepi pa tudi«

Vztrajal je, iskal in našel zdravilo za svoje sklepeVztrajal je, iskal in našel zdravilo za svoje sklepe

 

Že skoraj dve leti imamo v MIC Mengeš pismo gospoda Cirila, ki ga je sam poimenoval za dopis hvaležnosti. V njem je na kratko opisal, kako mu je pomagalo zdravilo Glukozamin Pharma Nord kapsule, potem ko je tri leta prenašal bolečine v kolenih, kolkih in drugod. Sedaj je to mimo in je vesel, da lahko spet gospodari v svojem starem mlinu in okoliškem posestvu. 

 

Kako se mu je razvijala bolezen

Pred petimi leti je začutil bolečine pri hoji in ko je nosil bremena. Težave so se stopnjevale, v zdravstvenem domu so ga dali na slikanje in ugotovili so mu obrabo hrustanca v sklepih. Njegova izbrana zdravnica mu je svetovala jemanje glukozamina in kmalu po začetku uživanja kapsul glukozamina je začutil izboljševanje.

 

Nadaljevanje zdravljenja z zdravilom glukozamin

Gospod Ciril navaja, da se je prej ponoči pogostoma zbujal. To mu je sedaj povsem izginilo, tako da se lahko sedaj vsak dan dobro odpočije po napornem delu. Pravi, da to vpliva tudi na njegovo boljše počutje. Omenil je, da jemlje tudi zdravilo marivarin, zaradi česar je vsak mesec na kontroli v specialistični ambulanti. V zadnjem času so ugotovili, da mu je stanje stabilno in da mu zdravljenje z glukozaminom ne vpliva na jemanje zdravila marivarin. Zaveda se, da je treba zdravilo Glukozamin Pharma Nord kapsule jemati redno in trajno brez prekinitev.

 

Tudi žena sodeluje v zdravstvenem domu

Cirilova žena je povedala, da že leta in leta boleha zaradi sladkorne bolezni in je zelo rada utrujena. Pojasnili smo ji, da si lahko pri tem pomaga s kapsulami Bio-Qinona. V MIC Mengeš imamo že več kot desetletje in pol zelo dobre izkušnje pri sladkornih bolnikih, ki si pomagajo z Bio-Qinonom.

 

Družabno življenje gospoda Cirila

Imata tri sinove in hčerko, prišlo pa je že enajst vnukov, od tega so imeli dvojčke v dveh primerih. Ciril ima prav poseben hobi, desetletja že zelo rad piše in je bil veliko let nekakšen posebni poročevalec radia Ljubljane, radia Maribor in radia Koper. Rad je tudi povedal, da je v sorodstvu z Janezom Bleiweisom, iz zgodovine znanim kot urednikom Kmetijskih in rokodelskih novic, ki so sredi 19. stoletja uspešno prihajale med slovenske kmete in obrtnike. Nečak Bleiweis je v letih 1918 - 1954 uspešno služboval v župniji in o tem še vedno poznamo zanimive zgodbe, posebej, kako se je imenitno znašel med drugo svetovno vojno. Pri Koroščevih (tako po domače rečejo Cirilovim) so še zlasti ponosni na 460 let star kip svetega Miklavža, ki je njihov patron. Pridobili so ga pa tako, da so ga še pred drugo svetovno vojno odkupili od domače cerkve. Z ženo bosta 19. februarja 2015 praznovala biserno poroko in gospod Ciril upa, da se mu bo to skupaj z zdravim življenjem, dobro voljo in tudi z zdravili, ki jih jemlje, lepo posrečilo.

 

Glukozamin Pharma Nord

Pred uporabo zdravila natančno preberite navodilo! O tveganju

in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.