O nas

MIC Mengeš d.o.o. je na slovenski sceni od leta 1991. Program Pharma Nord, to so prehranska dopolnila, zdravila in kozmetični izdelki, imamo od leta 1997 naprej. Z njimi podpiramo in vzdržujemo imunski sistemenergijsko bilanco oziroma življenjsko moč. Posebej povedna je naša zgodba o uspehu pri vzdrževanju naših gibal z zdravilom Glukozamin Pharma Nord, ki traja že od leta 2003 naprej. Visokokakovostni izdelki Pharma Nord se doslej najuspešneje umeščajo tudi pri vzdrževanju normalnih ravni krvnega sladkorja, prav tako pa smo pripeljali izdelke v zvezi s fiziologijo spanja. Še na en izdelek smo ponosni, to je medicinski pripomoček za sindrom karpalnega kanala, tega smo prinesli v Slovenijo iz Oregona. V vseh letih delovanja smo razvili razvejeno in stopenjsko svetovanje, pri čemer se vselej izjemno potrudimo.

MIC Mengeš srečanje

Izdelki iz Danske

Izdelki Pharma Nord, ki jih imamo v Sloveniji, so vsak v svojem razredu oziroma na svojem področju vodilni v svetovnem merilu. Razred Bio-Qinon Q10 je na primer že tretje desetletje globalno vodilni Q10, pri čemer je to tudi uradno potrjeno in preverjeno na svetovnih konferencah. V enaki vlogi je Bio-Selen+CinkBio-Krom denimo, do desetkrat po učinkovitosti prekaša konkurenta na drugem mestu, itd. Razred Bio-Vitamin D3 Pharma Nord na primer, se ponaša s tem, da je pred časom zmagal na mednarodni licitaciji zdravstvenih oblasti v Angliji.

Naša svetovalna dejavnost

Ves čas posvečamo posebno pozornost svetovalni dejavnosti za slehernega, ki nas pokliče ali pa se oglasi pri nas. Prepričani smo, da je to v naših razmerah na področju zdravstva za ljudi izjemno pomembno in dobrodošlo. Naš sistem svetovanja je stopenjski, izhaja  iz več kot tridesetletnih izkušenj. Zelo se trudimo v klasičnih in po novem tudi v sodobnih medijih, še vedno pa je na prvem mestu direktna komunikacija, ko ljudje pokličejo ali se oglašajo po klasični ali elektronski pošti. Z veseljem tudi sporočamo, da je v najbolj zahtevnih primerih možen razgovor v živo, pri čemer se dogovorimo za dan in uro ter traja tudi do 90 minut.

ilirska-bistrica

Naš svetovalni center

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
      Izračunaj stroške dostave