O utrujenosti in spočitosti in nekaj več: živeti bolje, živeti dlje 1.del

V življenju je tako, da se v zrelih letih, ne glede na to, ali si pomagamo z uradno medicino ali pa se poslužujemo ljudske medicine oziroma fitoterapije, soočimo z utrujenostjo. To pač prinesejo leta. Pravzaprav je treba biti do tega bolj pozoren kot doslej. V podjetju MIC Mengeš smo v dveh desetletjih in pol doživeli izjemne zgodbe o uspešnem naravnem energiziranju, ki vam jih z veseljem posredujemo, lahko pa si jih ogledate tudi na youtube, če imate to možnost.

 

Gospod Anton1. ZGODBA - GOSPOD ANTON

Gospod Anton je pri starosti 70 let prestal operativni poseg, v katerem so mu vstavili srčni spodbujevalnik. Toda po operaciji so ugotavljali, da se bo zgodilo tisto, kar v grenkem hecu porečemo »operacija uspela, bolnik pa ni preživel«. Odpuščen je bil domov, gospe ženi so povedali, kaj je na stvari. Bilo je okrog leta 2000. Tisti čas smo imeli nekaj prvih kontaktnih tv oddaj o Bio-Qinonu, gospa jih je gledala, medtem ko je soprog ugašal v postelji zraven nje – in se je odločila, da svojemu Antonu nabavi Bio-Qinonu Q10 z vitaminom B2. In zgodilo se je. Gospod Anton si je opomogel, s pozitivno energijsko bilanco je potem preživel še desetletje in pol! Bio-Qinon je čista naravna energija.

 

Gospa Marija2. ZGDOBA - GOSPA MARIJA

V svojih zgodnjih osemdesetih letih je bila hud hud ortopedski bolnik. Čeprav je živela v Sloveniji, je naneslo tako, da so ji deset težkih operativnih posegov izvedli v Zagrebu. Zvedela je za nas, potožila o neizmerni utrujenosti in potem ko je nabavila Bio-Qinon, je doživela novo naravno življenjsko energijo. Namesto da bi se vlekla kot megla, je svoje terapije izjemno prenašala. Na kliniki so dobesedno rekli: »Kakšen heroj je ta gospa Marija!« Zaznamovala nam je leta 2005, 2006, 2007. Svoja pozna leta je prestala s pozitivno energijsko bilanco, na obisku pri njej nam je v hecu povedala, da je v svoji dnevni sobi kavč sama premaknila za dober meter na novo mesto! Tudi s kavo nam je postregla. Vesela in zadovoljna ter hvaležna.

 

Gospa Terezija3. ZGODBA - GOSPA TEREZIJA

Bolezni dihal se znan spremljevalec kasnejših let. Gospa Terezija je tako prestajala kronično obstruktivno pljučno bolezen, na katero se ji je potem nalezla še pljučnica. Da bo mera polna, so se ji ob terapiji z antibiotikom pojavile še izdatne prebavne motnje in v bolnišnici so bolj ko ne ugotavljali, da se pravzaprav pomagati več ne da. To so povedali hčerki in tako je tudi ona prišla domov sklenit svojo življenjsko pot. A se je domislila in poklicala v lekarno, kjer ji je magistra svetovala Bio-Qinon. In poglejte, kaj ji je namenila usoda! Po treh-štirih tednih je gospa Terezija spet kosila travo in naredila nekaj mrve za živino, ki so jo imeli doma. In potem sledilo nekaj izemnega! Gospa Terezija ni mela  nobenega dvoma, kaj ji je pripomoglo k okrevanju. Zraven hiše je postavila kapelo v zahvalo za svoje okrevanje z Bio-Qinonom. Izjemna zgodba! Ko smo bili na obisku, so nam šli mravljinci po hrbtu. Tudi to je Bio-Qinon Q10 z vitaminom B2.

 

Gospod Ivan4. ZGODBA - GOSPOD IVAN

Gospod Ivan iz osrčja Slovenije je naš državni rekorder. Bio-Qinon jemlje od samega začetka, to je od leta 1998 naprej. Izjemno ga čuti, vse se mu čudijo, od kod mu toliko energije, zlasti njegovi vrstniki. Sam je že v drugi polovici osemdesetih. Pred časom nam je, domoljub kot je, pisal »dokler bom hodil po slovenski zemlji, bom jemal vaš Bio-Qinon!« Veseli smo bili te izjave. Pred nekaj leti pa je imel poseben dogodek. Ker je srčni bolnik, je prestal standardno operacijo v zvezi s tem, vendar po posegu ni čutil nikakršnih bolečin. Namesto da bi bil v bolnici nekaj dni, kot je običajno, je že po dnevu in pol na lastno zahtevo šel domov. Seveda je bil visoko energiziran, upošteval je naš nasvet, da ves čas redno jemlje Bio-Qinon, tudi pred operacijo in po njej. Izkaže se, da je katerokoli zdravljenje lahko bolj uspešno, ko se zraven oskrbimo z dovolj naravne energije. Tu je Bio-Qinon Q10 z vitaminom B2 dejansko vodilni v svetu. Lahko pomaga tudi vam.

 

Bio-Qinon Aktivni Q10 z vit. B2

Bio-Qinon Aktivni Q10 z vit. B2 GOLD