O utrujenosti in spočitosti in nekaj več: živeti bolje, živeti dlje 2.del

Gospod Anton

1. ZGODBA - GOSPOD ANTON - nadaljevanje: 

»Prej sem bil velik revež. Na vseh koncih in krajih so bile zdravstvene težave. Sedaj že več kot desetletje uživam Bio-Qinon in moram reči, da me je popolnoma spravil k sebi. Če želite, lahko na kratko povem, kaj se je dogajalo in tudi, kako je treba razmišljati. Stvar je v tem, da, prvič, mora človek verjeti. Drugič, to, v kar verjamemo, mora učinkovati. Pri meni učinkuje tako in toliko, da sem še čil in zdrav pri svojih 83 letih. V času osmih let še nisem bil bolan, vse bolezni so me nekako prešle. Jaz sem jih prej imel dosti, lahko vam žena pove. Kot težjemu astmatiku, so mi pljuča težko delovala. Malo težav imam seveda še danes, rečem pa, da mi je Bio-Qinon zelo pomagal. Ko sem bil pred dvanajstimi leti operiran za srčni spodbujevalec in potem odpuščen domov v brezizhodnem stanju, če ne bi takrat začel uživati Bio-Qinon, me ne bi bilo danes tukaj med vami. Od takrat, to je zdaj že 11. leto, kar imam srčni spodbujevalec, kar naprej hodim na kontrole k specialistu. Vsake pol leta ugotavljajo, da baterija sploh še ni iztrošena in je ni treba zamenjati. Nazadnje ko sem bil, mi je zdravnik rekel, da bom najbrž lahko imel spodbujevalec kar do 12., 13. leta. Ponavadi ga menjajo med 9., 10. letom. Mislim, da je to zasluga Bio-Qinona, človeka namreč ohranja pri polni zavesti. Jaz še danes vozim avto kot takrat, ko sem bil več deset let mlajši. Potem tudi veliko vrtnarim. Razum mi deluje odlično...« (izjava g. Antona 20. septembra 2008)

 

Gospa Tončka2. ZGODBA - GOSPA TONČKA:

»Najprej lep dan vsem skupaj! Jaz sem pri 35 letih dobila migreno. Težave sem imela 26 let. Nisem vedela, kam naj se obrnem, hišo smo delali takrat. Potem sem po TV ali po radiu zvedela za Bio-Qinon. In sem to jemala nekaj časa. Težave so izginile. Ko sva šla potem z možem v toplice, ga nisem vzela s seboj. Mislila sem, da je že vse v redu. Rekla sem si, da ga ne bom več jemala. Vendra kmalu po tem, ko sme nehala jemati, sem spet začela toliko trpeti, da je blo za umret'. Vsako jutro sem bruhala na tešče, pa ne hrano ampak žolč. Tisto sluz. Včasih sem čez noč spala eno uro ali pa dve ali pa celo noč nič. To je bilo res naporno. Ko sem se včasih zbudila, sem morala vstati in sem začela hoditi sem pa tja po stanovanju. Kar tavala sem. Ampak, zdaj je pa dobro. Pride katerikrat kakšna težava, ampak to ni nič. To res ni nič. Sem pa drugače vesele narave. In tako je lažje. Stara sem 74 let. In če v teh letih premagaš migreno, je to res nekaj. Ko so se mi težave ponovile, sem klicala v MIC Mengeš in sva se kar malo sporekla (kaže na direktorja). Dr. Krstič mi je povedal, da nisem upoštevala navodil. Dobila sem še nekaj drugih napotkov in po tistem nikdar več ne preneham z jemanjem Bio-Qinona. Vsak dan vzamem. Čisto vsak dan. Moj pokojninski regres gre za to, ampak hvala bogu, da so te kapsule, pa da bi jih le še dolgo jemala. Ker to se pravi, da bi tako še dolgo let živela (v dvorani odobravanje in aplavz). Še svoji kolegici sem dala kapsule Bio-Qinona in ravno danes mi je  povedala, da jih tudi ona redno jemlje. Pravi, da se zelo dobro počuti. Pravi, včasih sem šla v špajzo, pa nisem nič vedela, kaj bi rada in po kaj sem prišla. Vse sem pozabila. Zdaj pa samo majčkeno počakam, pa vse vem. Res, tako je.« (izjava gospe Tončke 20. septembra 2008)

 

Gospa Martina3. ZGODBA - GOSPA MARTINA:

»Med hojo sem se morala ustavljati, dvigniti nogo in počivati. Bolelo je. Počakala sem tri minute in šla naprej. Po 200 metrih pa zopet isto. Kaj je bilo? Krvni pretok. Ta me je oviral in nisem mogla hoditi. Dolga leta sem tudi imela tako mrzle noge, da ponoči nisem mogla spati. Niso pomagali niti blazina, niti odeja, niti volnene nogavice, niti termofor. ko sem pa prvič vzela Bio-Qinon, sem najprej v prstih na nogah začutila neko toploto. V enem tednu niem več čutila mrzlih nog, tako da sem se spet lahko pošteno naspala.« Kaj se je zgodilo gospe Martini? Z Bio-Qinonom je srce prejelo več energije in postalo močnejše. Zato je povsod po telesu, tudi v roke in noge, iztisnilo več krvi, s čimer je prišlo v roke in noge več toplote in jo je nehalo zebsti. Ker se je tako popravila mikrocirkulacija, je začela tudi hoditi brez postankov.

Če imate tudi vi težave s hojo in mrzlimi nogami kot gospa Martina, je lahko tudi vam Bio-Qinon z vitaminom B2 v veliko pomoč.

 

 

 

Bio-Qinon Aktivni Q10 z vit. B2

 

Bio-Qinon Aktivni Q10 z vit. B2 GOLD