O utrujenosti in spočitosti in nekaj več: živeti bolje, živeti dlje 3.del

Gospod Anton

1. ZGODBA – G. ANTON: 2. nadaljevanje

Zgodba o gospodu Antonu je vzbudila kar precej pozornosti. Zato objavljamo še nekaj njegovih izjav. Tako je na srečanju v Radovljici (na sliki) povedal, da še vedno veliko vozi. Nato ga je nekdo iz dvorane vprašal: »No, koliko na mesec pa prevozite?« Brez pomisleka je takoj odgovoril:«3.000 km na mesec.« Žena je bila seveda zraven in je smeje dodala: «Tretjina njegove pokojnine gre vsak mesec samo za bencin!« Publika pa se je smejala, gospod Anton pa tudi. Na tem srečanju je razlagal, kako si je opomogel, potem ko je bil odpuščen domov, da sklene svojo življenjsko pot. Z Bio-Qinonom je nato zadovoljno preživel desetletje in pol.

Navajal je še, da pri svojih osemdesetih letih spi bolj kakovostno kot včasih in da se počuti tako v redu, da bi lahko s pridom sodeloval pri marsičem v svojem nekdanjem poklicu (bil je ravnatelj srednje šole v Ljubljani). Dobesedno je takole rekel: »Miselno nisem nič zaostal, fiično pa sem celo boljši kot pred leti.« In publika mu je ploskala, ker jo je prepričal.

 

 

Dodatna krepitev2. ZGODBA – DODATNA KREPITEV MIŠICE ZAPIRALKE MEHURJA

To zelo zanimivo zgodbo smo iz prve roke zvedel čisto spontano. Bilo je daljnjega leta 1998. Seveda gre za intimne zadeve in posredovanje sporočila je potekalo prav na poseben način. Gospa, ki je doživela, da ji je Bio-Qinon ustavil popuščanje mišice zapiralke mehurja, je v neki družbi možu naročila, naj nam to diskretno pove.

Za nas je to bila velika novica!

Z veseljem je posredujemo naprej, saj gre za zelo zelo dobrodošel učinek. Od takrat smo to mišično krepitev uspešno svetovali že mnogim. Strokovna razlaga pri tem je jasna. Tako kot kvaliteten Q10 (Bio-Qinon) okrepi vse mišice v telesu skupaj s srcem, enako pomaga tudi mišici zapiralki mehurja, ki postane močnejša in tesni. Pri tem gre za prav poseben občutek in če imate te težave, lahko pomaga tudi vam.

Težave s popuščanjem mišice zapiralke mehurja se pojavljajo tudi pri moških. Na zgornji sliki pred gospodom Antonom sedi gospod Leopold, ki se je tudi pohvalil, da mu je Bio-Qinon zelo pripomogel k temu, da se je otresel puščanja mehurja. Je poudaril, da se je prej sprijaznil, da pač tako mora biti, sedaj pa je povsem brez težav in se izjemno počuti.

 

Gospod Ivan3. ZGODBA 2. DEL:

Te dni smo prejeli še en dopis od g. Ivana, ki je redni odjemalec Bio-Qinona od samega začetka. Je že zajadral v devetdeseta leta in kot nam je napisal, mu Bio-Qinon Q10 z vitaminom B2 dobro dene, »saj se pri 92. letih počuti popolnoma mladostnega po duši in telesu«. Objavljamo tudi del njegovega pisma, v katerem so besede in črke še vedno lepo v vrsti in pisane tako, da se vidi, da ima še zmeraj dovolj energije v mišicah in prstih. Še to nam je pripisal, naj kar objavimo, da pričakuje 93. leto in naj ljudje vidijo, kako se živi z Vašimi Q10 kapsulami. G. Ivan jim je namreč že več kot dvajset let privržen in hvaležen.
Bio-Qinon Q10 z vitaminom B2 lahko pripomore vsakomur v srednjih letih in v tretjem življenjskem obdobju.

pismo

  

 

 

Bio-Qinon Aktivni Q10 z vit. B2Bio-Qinon Aktivni Q10 z vit. B2 GOLD