O utrujenosti in spočitosti in nekaj več: živeti bolje, živeti dlje 4.del

Gospod Pavel

1. ZGODBA – GOSPOD PAVEL:

90-letnik g. Pavel je dolga leta prenašal občutek mrzlih nog, v zadnjih letih so se pojavile tudi težave z žilami. Nastala je odprta golenja razjeda z izcedkom, poškodovale so se tudi manjše arterije, tako da je prišlo do močnejša krvavitve iz goleni. Vse skupaj ga je močno izčrpavalo. Njegova gospa soproga ga je ves čas negovala z izjemno pozornostjo, kljub temu se je razjeda širila naprej. Zaradi slabosti je moral ležati.

Gospodu Pavlu smo svetovali, naj čim prej začne z jemanjem Bio-Qinona Q10 z vitaminom B2 in Bio-Selen+Cinka. V MIC Mengeš imamo s tema dvema prehranskima dopolniloma že dve desetletji zelo dobre izkušnje. Q10 z vitaminom B2 okrepi vse življenjske funkcije, to pomeni, da vsi organi začnejo bolje delovati (srce, pljuča, možgani, jetra, ledvica, črevesje itd.). Ko pa zraven dodamo selen in cink, se dodatno izboljša še imunski sistem. Za bolno in izčrpano telo je to seveda zelo pomembno. Prav to se je dogajalo gospodu Pavlu. Že po dobrem tednu je gospod Pavel občutil, da se mu vračata energija in življenjska moč. V naslednjih dneh se je izcedek iz razjede ustavil, čez dober teden dni pa se je na robovih oblikovalo zdravo tkivo in razjeda se je začela zmanjševati. Občutek mrzlih nog je izginil. Tudi močnejši je postal in lahko je zopet hodil ter užival svoja devetdeseta leta.

 

Ko smo iz MIC Mengeš pred časom prišli h gospodu Pavlu na obisk, smo bili prav presenečeni, saj nas je pri vhodu pričakal prav on. Po telefonu smo namreč zvedeli, da je izčrpan in smo zato pričakovali, da še leži. Vidno je bil dobre volje in tudi gospa nam je kasneje v razgovoru potrdila, da so res doživeli nekaj posebnega.

 

2. ZGODBA: ALI BIO-QINON Q10 Z VIT. B2 DELUJE NA MIŠICE MEDENIČNEGA DNA?

V MIC Mengeš d.o.o. smo to vprašanje prejeli po telefonu.
Naš komentar:
Tako kot so se pri gospodu Pavlu z Bio-Qinonom okrepile mišice na rokah in nogah, da je lahko spet hodil naokoli, postanejo močnejše vse druge mišice v telesu. Pri tem vsestranskem delovanju Bio-Qinona in krepitvi vseh vrst mišic in mišičnih skupin zavzemajo mišice medeničnega dna posebno mesto. To je mišična skupina, ki je pod vplivom in kontrolo naše volje. V tem področju pa se nahaja tudi mišica zapiralka mehurja. Ker pride z Bio-Qinonom v telo več življenjske moči, se mišice medeničnega dna okrepijo, kar vpliva na mišico zapiralko mehurja. Ta postane močnejša, bolj krepko stiska sečevod in zapiranja mehurja postane veliko bolj učinkovito. Popuščanje mehurja se tako popravi, kvaliteta življenja v tretjem življenjskem obdobju se tako lahko bistveno izboljša. Odgovor na prejeto vprašanje je tako pritrdilen. Bio-Qinon Q10 z vitaminom B2 deluje na mišice medeničnega dna, saj jih okrepi in s tem postane močnejša tudi mišica zapiralka mehurja in tesni.

 

Bio-Qinon Aktivni Q10 z vit. B2Bio-Qinon Aktivni Q10 z vit. B2 GOLD