»V življenju je pomagal veliko ljudem, sedaj pa življenje pomaga njemu«

Pomagal je veliko ljudemŽe leta 1997 je spoznal kapsule Q10 z vit. B2 iz Skandinavije

 

Kot uspešni gostilničar je gospod Ivan v osrčju Slovenije med prvimi postavil vlečnico za smučarje. Tudi sicer se je v življenju veliko razdajal, kar se je seveda poznalo tudi na telesu. Srce je postajalo utrujeno, s tem pa so se oglašale tudi druge tegobe, značilne za tretje življenjsko obdobje. Toda potem, ko je spoznal kapsule Q10 z vit. B2 iz Danske, se mu je počutje izdatno izboljšalo in sam pravi, da se ima v starosti 83 let za mladostnega upokojenca.

 

 

Začetek jemanja kapsul Q10 z vit. B2
Gospod Ivan je slišal za kapsule Q10 z vit. B2 iz Skandinavije leta 1998, ko je že občutil nekaj zdravstvenih težav zaradi let, pa tudi utrujenost je postajala čedalje večja. Čeprav je zdravo živel in je tudi po naravi bolj čvrstega zdravja ter se kvalitetno in pestro prehranjuje, za kar ves čas skrbi žena, so pač leta naredila svoje. Tako kot je sicer v življenju vselej pretehtal svoja dejanja in je bil prav zato tudi uspešen, je enako postoril, ko se je odločal za jemanje Bio-Qinona z vit. B2. Ko se je prepričal, da gre za preverjeno in uspešno učinkovino, ga je začel vestno in redno jemati vsak dan, tako da to traja skoraj že dvajset let.

 

 

Značilne spremembe na bolje
Gospod Ivan prav poudarja to, da jemlje Bio-Qinon z vit. B2 redno in neprekinjeno vsak dan že 15 let. Dodaja, da pri tem upošteva navodila, ki jih je prejel prav na začetku. Pohvali se, da je počutje odlično, da nima nobene »astme«.


»Tudi nobene utrujenosti ne čutim, z eno besedo: zelo sem zadovoljen,« dodaja. Pri tem njegovem počutju, to moramo povedati, pa je prišla do izraza še ena življenjska modrost gospoda Ivana. Ko smo ga obiskali na domu, je namreč povedal, da ima vsako obdobje v življenju svoja pravila. Kdor jih spozna in se jih zaveda ter tudi upošteva, mu je bolje. Sam pravi, da se je prav zaradi tega pravočasno upokojil ter se tako odtegnil naporom, ki jih je imel vse svoje življenje do takrat.

 

 

Žilica pa ne da miru
Kljub letom in odločitvi za upokojitev pa gospodu Ivanu žilica ne da miru in je še vedno dejaven v svojem okolju. Vrstniki, s katerimi se srečuje, ga sprašujejo, kaj pravzaprav počne, da je boljšega zdravja, kot so oni. Da je manj utrujen, da je vedno bolj zgovoren, da ne dobi gripe, ko oni zbolijo itd.


»Vsak človek je sam sebi najboljši zdravnik,« je svojim znancem in prijateljem večkrat vneto poudaril. Marsikateremu postaranemu znancu, ki se je pritoževal nad svojimi zdravstvenimi težavami oziroma boleznijo, je svetoval, naj začne jemati Bio-Qinon z vit. B2.

 

 

Še vedno ustvarja
Gospod Ivan je o svojem žitju in bitju razmišljal tudi tako, da bi nekaj zapustil generacijam, ki prihajajo, oziroma, da bi o tem zvedeli tudi v današnjem času. Tako je napisal kar dve knjigi pričevanj o svojem življenju, sorodnikih in sokrajanih iz osrčja Slovenije. Prikazal je vihre 2. svetovne vojne: čeprav je bil mlad, je takrat aktivno sodeloval v dogodkih. Njegovo pričevanje je zanimivo, pristno, življenjsko in pošteno, predvsem pa je ves čas ustvarjal nekaj novega.

 

 

Njegova vlečnica in razvoj smučarije na Slovenskem
Omenili smo njegovo vlečnico, ki je bila med prvimi v Sloveniji, in danes si lahko predstavljamo, kaj je to pomenilo za tiste čase. Spomnimo se samo, da smo desetletje kasneje doživeli Križaja, Petroviča in Matejo Svet in nekdo je moral biti med tistimi, ki so prvi orali to ledino. Med njimi je zagotovo naš gospod Ivan. Mi v MIC Mengeš smo iskreno veseli, da mu Bio-Qinon z vit. B2 pomaga in da se dogaja to, da tako kot je gospod Ivan v življenju pomagal veliko ljudem, sedaj življenje pomaga njemu.

 

 

Dokler bom hodil po naši slovenski zemlji, bom užival vaš Q10 z vit. B2
Zgodaj spomladi 2011 nam je gospod Ivan napisal zahvalno pismo, v katerem smo prebrali besede, ki so nam segle do srca. Napisal je dobesedno takole: »Dokler bom hodil po naši slovenski zemlji, bom užival vaš Q10 z vit. B2. Saj to mi je garancija za moje čvrsto zdravje!«

 

Bio-Qinon Aktivni Q10 z vit. B2