»Potem ko je začela jemati Bio-Qinon z vit. B2, se je stanje hitro popravilo«

Potem ko je začela jemati Bio-QinonHitro je začutila, da ji kapsule pomagajo

 

Pravzaprav je gospa Marija celo življenje premagovala svoje bolezni, zaradi česar je bila pogostoma zelo utrujena. Skoraj je že mislila, da mora biti tako, potem pa je presenečeno ugotovila, da lahko tudi ona živi z več energije. Pomagal ji je Bio-Qinon Q10 z vit. B2.

 

Pregled zdravstvenih težav gospe Marije

Za gospo Marijo moramo reči, da ima kar zajetno zdravstveno kartoteko. Že kot otrok je trpela zaradi vnetja sklepov in je takrat kar naprej poležavala. Kmalu so se težave nadaljevale z vnetjem ledvic in vnetjem rebrne mrene, zaradi česar je bila dva meseca v bolnišnici. Zaradi treh prometnih nesreč ima še danes probleme z nogami. Pomagala si je tako, da je shujšala skoraj za 20 kg, kar ji je zelo dobro delo. Nadalje je bila operirana zaradi težav s ščitnico in zaradi tumorja na maternici. Od leta 1981 ima težjo obliko osteoporoze, tako da je utrpela več zlomov v zgornjih kot tudi spodnjih okončinah. Prišle so tudi težave s hemeroidi in kar dve leti je bolehala za drisko. Njenih težav pa tudi s tem še ni bilo konec, saj so se je lotili še pogosti glavoboli. V svoji kartoteki ima navedeno še pljučno embolijo, ki je res nevarna bolezen.

 

Kako je hitro doživela učinke Bio-Qinona z vit. B2

Gospa Marija je zanimiva oseba. Kljub številnim zdravstvenim težavam se je ves čas zanimala, kako si čim bolje urediti življenje, izboljšati prehranske navade in si tako zagotavljati bolj uspešno zdravljenje. Tako se ji je leta 2010 zgodilo nekaj posebnega. Zvedela je za Bio-Qinon z vit. B2 in ko ga je začela jemati, je ugodne učinke začutila dobesedno že po prvem odmerku. Poslej ga ves čas redno jemlje in ima več moči, bolje se počuti in tudi zebe je ne več, za kar je še posebej hvaležna. Te pozitivne učinke je opazila njena osebna zdravnica, ki ji je zato svetovala, naj si še naprej tako pomaga. Marija ves čas skrbi za primerno prehrano in se giblje skladno s svojimi zmožnostmi.

 

Sama pravi, da ji Bio-Qinon z vit. B2 zelo pomaga, saj ima sedaj bistveno več energije. Opaža, da je v primerjavi s svojimi vrstnicami pa tudi nekaterimi mlajšimi znankami vidno bolj živahna in uspe postoriti doma več kot one.

 

Hvaležna je svoji zdravnici, ki jo je vzpodbudila, naj še naprej jemlje Bio-Qinon z vit. B2, ki ji je zelo pomagal. Še posebej je vesela, ker je ne mrazi.

 

Kaj še jemlje

Poleg Bio-Qinona z vit. B2 si pomaga še z Bio-Kalcijem+D3vit zaradi osteoporoze. Da bi si okrepila imunski sistem, pa jemlje Bio-Selen+Cink. Ceni tudi zdravilo Glukozamin Pharma Nord kapsule.

 

Svoje izkušnje pripoveduje tudi prijateljem in znancem

Marija kljub svoji visoki starosti in vsem zdravstvenim problemom še vedno sama vodi stanovanje. Z novo življenjsko močjo si je v teh dneh zmogla celo sama prestaviti pohištvo v stanovanju. Vsi domači, s katerimi živi v skupni hiši, so bili začudeni, da v drugi polovici osemdesetih let še vedno lahko sama raztegne in premakne kavč.

 

Še en primer njene vitalnosti se je pokazal, ko se je po operaciji sama vračala iz operacijske dvorane. Bolnišnično osebje jo je pohvalilo, da je »herojka«. S svojo energijo tako zelo nazorno kaže že dolgo znane učinke Bio-Qinona z vit. B2, zaradi česar smo v Sloveniji že leta 1997 ustvarili znani slogan »Z Bio-Qinonom z vit. B2 vsa nadstropja v telesu delujejo bolje«!

 

Bio-Qinon Aktivni Q10 z vit. B2