»Povrnili so se mi spomin, energija in volja do življenja!«

Spomin, energija in volja do življanja so nazajSkoraj neverjetno, pa vendar je res!

 

»Z jemanjem Bio-Qinona z vit. B2 so se mi povrnili spomin, vsa energija in volja do življenja«. Tako pripoveduje gospa Silva, ki je že sedem let sladkorna bolnica. Operirana je bila za ščitnico, izgubljala je misli, kar naprej jo je nekaj skrbelo, bila je nezbrana in pešal ji je spomin. Na delovnem mestu je občutila izgorelost in ni imela nobene energije več. Ko pa je spoznala Bio-Qinon z vit. B2, se je obrnilo na bolje. Z jemanjem kapsul Bio-Qinona z vit. B2 so se ji vrnili spomin, energija, volja do življenja in optimizem. »Ko to vse skupaj doživiš, še enkrat rečeš življenju JA«, pravi gospa Silva.

 

Zdravstvene težave

Gospa Silva je stara 60 let, mati dveh sinov, babica in že sedem let je sladkorna bolnica. Vsak dan se enajstkrat vbode, štirikrat si injicira inzulin in najmanj petkrat si izmeri sladkor.

 

»Marsikdo sladkorni bolezni začne pripisovati vse, kar se mu v življenju dogaja«, pravi gospa.

 

Imela je svoje podjetje s tekstilom, skrbela je za proizvodnjo in trgovino, dokler ni občutila izgorelosti. Misli so ji uhajale, ni bila več zbrana, enostavno ni zmogla daljšega pogovora in nasploh ni imela več življenjske moči.

 

»Nekaj časa sem mislila, da so nastale »luknje« v spominu prav zaradi sladkorne bolezni«, pravi. Čez čas je imela tudi operacijo ščitnice.

 

Neverjetno izboljšanje

»Nekako pa se le nisem mogla sprijazniti z »luknjami« v spominu in sem iskala možnosti, da bi si pomagala«, pripoveduje gospa. Kmalu je našla in kupila Bio-Qinon z vit. B2. Redno ga je jemala in kmalu ugotovila, da ji misli ne uhajajo več. »To je bil pravi balzam za moje duševno trpljenje«, se spominja. Z Bio-Qinonom z vit. B2 se ji je spet vrnila energija, postala je bolj zbrana in dobre volje.

 

Poslabšanje zaradi prekinitve jemanja

Bio-Qinon z vit. B2 je jemala kakšni dve leti, nato pa ji ga je na dopustu zmanjkalo, vendar ni šla v lekarno po novega in pri tem je ostalo. »Preprosto ga sprva nisem več pogrešala«, pravi. Kar naenkrat pa so se ji težave vrnile, toda pozabila je, da ne jemlje več Bio-Qinona z vit. B2. »Spet sem morala tuhtati, po kaj sem šla v drugi prostor, spet mi je beseda sredi stavka zastajala, ker mi je ušla misel, spet sem bila »stara« in to je pri teh letih resnično hudo«, se spominja.

 

Ponovno jemanje kapsul Bio-Qinona

»Pravijo, da pride učitelj, ko je učenec pripravljen in tako sem nekega dne prižgala radio in slišala oddajo o Bio-Qinonu z vit. B2. No, to je to, sem si takrat rekla«, se spominja. Odhitela je takoj v lekarno po Bio-Qinon z vit. B2.

 

Gospa Silva se tudi spominja, da je nekoč namesto Bio-Qinona z vit. B2 dobila neki drugi Q10 in občutila veliko razliko. Takoj se je vrnila h kapsulam Bio-Qinona z vit. B2 in hitro ugotovila, da se ji je stanje spet izboljšalo.

 

Učinki Bio-Qinona z vit. B2 

»Res sem zadovoljna, veliko bolj samozavestna in nisem več zaskrbljena. Včasih sem se izogibala družbe, ker so mi misli uhajale in nikakor nisem bila sogovornica, s katero bi se ljudje sproščeno pogovarjali«, se spominja. »To ne govorim zaradi reklame ali zaradi obljubljenih izdelkov, ampak z željo, da bi tudi drugi ljudje spoznali, da si lahko izboljšajo kvaliteto življenja z jemanjem Bio-Qinona z vit. B2«. Zaradi svoje nove energije je v zadnjih dveh letih  prehodila pot okoli Anapurne v Himalaji in je na 5416 m  nadmorske višine, pri -25 stopinj spoznavala lepote neokrnjene narave. Lani je preživela mesec dni pod Mount Everestom, prehodila območja pod Ama Dablamom po dolgem in počez, z domačini posedala pred njihovimi skromnimi domovi in spoznala, da smo v Sloveniji kakor v raju. Prehodila je tudi nekaj gorskih poti v Dolomitih v Italiji, na Hrvaškem po Dinari in Velebitu ter po črnogorskem Durmitorju.

 

Priporočljivo jemanje

»Kar naenkrat se ti začno odpirati novi pogledi na svet in kvalitetne misli sprožijo kvalitetna dejanja in ta nove odločitve«, pravi gospa Silva. Pravi, da si je iz pekla naredila nebesa in velik delež pripisuje prav Bio-Qinonu z vit. B2. Spoznala je, da je življenje prelepo, preprosto in največji del stvarstva in s pomočjo Bio-Qinona z vit. B2 zmore vse. »To informacijo bi rada prenesla na ljudi, ki živijo v stiski, v skrbeh, žalosti in trpljenju in, če bom s svojo zgodbo pomagala le eni osebi, bom zelo srečna«, zaključi.

 

Bio-Qinon Aktivni Q10 z vit. B2