»Pred več leti naročena na operacijo kolena, ki je sedaj ne potrebuje več«

operacije kolena ne potrebuje več»Zelo rada berem revije in tako sem zasledila zdravilo za svoja kolena. Po dodatne informacije sem šla k splošnemu zdravniku in ortopedu. Oba sta mi priporočila jemanje glukozaminovih kapsul. Pred jemanjem tega zdravila sem težko hodila in vsak korak je bil prava mora. Izboljšanje se je pojavilo nepričakovano hitro. Bolečine so izginile, hoja je brez bolečin, tudi stopnice ne povzročajo težav,« pove gospa Anica.

 

Odkar ve zase, so jo bolela kolena

Zaposlila se je zgodaj, bila je čistilka na različnih krajih. Tako je na sodišču morala počistiti osemnajst prostorov s parketom, ki ga je bilo treba dobro zdrgniti. Vse je počela na kolenih. Tudi takrat so se že pojavljale občasne bolečine, a je v mladosti vse lažje prestajala. Ko pa je bilo  na operacijo. V tem času pa je v reviji za upokojence zasledila reklamo za glukozaminove kapsule. Ker je že jemala nekaj zdravil, je vprašala tudi svojega lečečega zdravnika za nasvet.

 

Priporočilo zdravnika v zdravstvenem domu in ortopeda

Zdravnik v zdravstvenem domu ji je odgovoril, da so te kapsule glukozamina pomagale že veliko ljudem in marsikdo ni potreboval operacije. Ker pa se je treba prepričati, ali gre za obrabo hrustanca, jo je zdravnik napotil na slikanje k ortopedu za potrditev diagnoze. Sama je šla še isti dan v lekarno po zdravilo. Ortoped ji je potrdil diagnozo in povedal, da ima dve možnosti. Prva je operacija  kolena, druga pa redno jemanje glukozaminovih kapsul. Gospa Anica mu je nato povedala, da je že zasledila reklamo za to zdravilo, in da se je posvetovala tudi z zdravnikom v zdravstvenem domu, ki ji je sveto-val to jemanje, in sedaj to zdravilo jemlje že nekaj dni. Ortoped je temu pritrdil. Svetoval ji je redno, trajno in neprekinjeno jemanje še naprej. Dodal je, da jo bodo čez čas ponovno slikali in napotili v Valdoltro na kontrolni pregled. Pred kratkim je res bila tam in ortoped je ugotovil, da operacija ni potrebna, in predlagal, naj nadaljuje z rednim jemanjem zdravila Glukozamin Pharma Nord kapsule. Od takrat so minila že štiri leta in gospa Anica ves čas redno jemlje zdravilo. Tako se je izognila operaciji, ki se je resnično boji.

 

Izboljšanje se je pojavilo nepričakovano hitro

»Od vseh bolečin, ki so me pestile, je ostal le še spomin nanje,« pove gospa Anica. Najbolj jo je izčrpavala bolečina, ki jo je imela med hojo. Sedaj pa se brez bolečin lahko z možem odpravi kar peš v mesto po nakupih. Hoje je za dober kilometer, prav tako pa se rada sprehodita do bližnjih goric. Odkar jemlje Glukozamin Pharma Nord kapsule, bolečin ni več, zelo hitro so ji izginile. Z možem veliko hodita in pravita, da se tako bolje počutita. Prav tako gresta rada na izlete z upokojenci. Imata tudi vrt, na katerem pridelata različno zelenjavo. Gospa Anica ima veliko rož, ki jim posveča posebno nego. Zdravilo Glukozamin Pharma Nord kapsule uživa po kosilu in vzame vse tri kapsule hkrati. Poleg tega jemlje še zdravilo proti holesterolu in proti pritisku. Z možem sicer nimata avta, vendar za daljše prevoze poskrbijo nečaki in vnuka, ki  jima tako prav radi pripravijo kakšno presenečenje.

 

Glukozamin Pharma Nord

 

Pred uporabo zdravila natančno preberite navodilo! O tveganju

in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.