»Pri devetdesetih naredim tri do pet kilometrov vsak dan«

Kolena so kot nekočNašel je pomoč za svoja prizadeta kolena

 

Gospodu Antonu je pred dvema letoma specialist ugotovil obrabo hrustanca v obeh kolenih in v kolku. Kmalu je dobil tudi rok za operacijo. Pred letom in pol pa je začel jemati zdravilo Glukozamin Pharma Nord kapsule in od takrat se je stanje toliko popravilo, da pri svoji starosti devetdeset let zmore vsak dan uro oziroma uro in pol sprehoda po bližnji okolici. Za operacijo v kolenih se ni odločil.

 

Gospod Anton je bil operiran na srcu, jemlje zdravila zaradi visokega pritiska, pred dvema letoma oziroma nekaj več pa so se temu pridružile težave v obeh kolenih in kolku. Slike so pokazale zmanjšanje sklepne špranje, kar pomeni obrabo hrustanca in posledično draženje živčnih končičev v sklepih.

 

Preko medijev je izvedel za zdravilo

Spomni se, da je pred leti po televiziji večkrat zasledil reklame za zdravilo Glukozamin Pharma Nord, kar ga je spodbudilo, da je pred letom in pol začel redno jemati te kapsule. V njegovo veliko zadovoljstvo so se boleči občutki umirili in izginili. Počasi se je vrnil tudi dober občutek pri daljši hoji, tako da je zelo kmalu začel uživati na daljših sprehodih po okolici.

 

Odločil se je, da ne gre na operacijo

Medtem ko je več mesecev čakal na operacijo, se je stanje čedalje bolj izboljševalo. To mu je dalo misliti, ali je operacijo sploh potrebna. O tem se je pomenkoval tudi s svojim prijateljem specialistom ortopedom, ki ga je v njegovih razmišljanjih podprl. Zanimal se je tudi v svetovalni službi MIC Mengeš, kjer so mu predlagali, naj vsekakor nadaljuje z rednim jemanjem zdravila in upošteva mnenje svojega prijatelja ortopeda.

 

vitalen pri devetdesetihSvojci in sosedje ga občudujejo

Gospod Anton tako nadaljuje s svojo rekreativno dejavnostjo, poln je dobre volje, ki jo prenaša na vse okrog sebe. Ko smo bili pri njemu na obisku, je demonstriral za svoja leta res neverjetno gibčnost, saj je stopical iz noge na nogo, tako kot to počnejo atleti tekači na dolge proge.

 

»Imel sem napotnico za operacijo kolen, ampak poglejte, kako danes strumno stojim na svojih nogah. Hvaležen sem zdravilu Glukozamin Pharma Nord, da mi je to omogočilo. Poleg tega naredim vsak dan v jutranjih urah 3 do 5 km hitre hoje v bližnji naravi, kar zelo pozitivno vpliva na moje zdravje in razpoloženje,« nam je zadovoljno pripovedoval gospod Anton. Izvedel je tudi demonstracijo hitrega stopicanja na mestu, kar počno atleti pri treningu. Bili smo vzhičeni, on se je pa ponosno smejal.

 

Medtem ko si veliko ljudi lajša težave s protibolečinskimi in protivnetnimi tabletami, je glukozamin veliko boljša izbira zaradi več razlogov:

1. Glukozamin je naravni gradnik za hrustančno tkivo.

2. Znanstvene študije so dokazale, da glukozaminov sulfat zmanjša bolečino enako kot protibolečinska in protivnetna zdravila.

3. Glukozaminov sulfat ima zelo malo neželenih učinkov.

4. Glukozaminov sulfat je edino zdravilo, ki ustavi nadaljnjo razgradnjo sklepnega hrustanca.

5. Obrabljeni hrustanec se celo obnavlja.

6. Mlada leta se vrnejo v sklepe.

 

Glukozamin Pharma Nord

Pred uporabo zdravila natančno preberite navodilo! O tveganju

in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.