Pripomoček FleXtend

Tatjana

Spomladi leta 2000 so se mi pojavile težave v obeh zapestjih. Občutila sem mravljince, oslabljen občutek dotika in čedalje pogostejšo otrplost več prstov na obeh rokah. Težave so se stopnjevale, zato sem poiskala pomoč. Zdravnik specialist v kliničnem centru je ugotovil napredovalo obliko obojestranskega sindroma karpalnega kanala. Težave so se stopnjevale, vsakdanjih opravil doma kmalu nisem mogla več zadovoljivo opravljati. Predlagali so mi operativni poseg na obeh rokah, pri čemer pa napovedana uspešnost ni bila ravno velika. Zato sem iskala drugo možnost in odkrila FleXtend. Pripomoček mi je pomagal, že v tednu dni sem se prvič po nekaj mesecih spet lahko naspala. Kmalu se je vrnila tudi moč v rokah, spretnost pri gibih, tudi najbolj natančni gibi so spet postali izvedljivi. Operaciji sta odpadli, roki mi dobro služita in od takrat je minilo že precej let.

 

Stanislav

Pred leti se je gospodu Stanislavu pojavilo mravljinčenje v levi roki. Bil je pri svojem zdravniku in tudi pri specialistih. Naredili so mu elektromiogram, ki je potrdil, da je šlo za sindrom karpalnega kanala. Imel pa je srečo. Medtem je zvedel za medicinski pripomoček, s katerim si je hitro in učinkovito uredil zdravstvene težave zaradi sindroma karpalnega kanala.

 

Borut

Borut je dobil klasične znake sindroma karpalnega kanala, najbolj ga je motilo to, da ponoči ni mogel spati. Težave so bile tudi v službi in na vožnji, kar ga je še posebaj skrbelo. Po začetnem neuspešnem zdravljenju se je zanimal za drugo mnenje. Tako je zvedel za medicinski pripomoček FleXtend, s katerim si je po svetovanju na Centru za medicinsko revitalizacijo v Ilirski Bistrici uspešno in trajno uredil svoje težave. 

 

Alojz

Pred več leti so se gospodu Alojzu pojavile hude bolečine v zapestju, ki so se širile po dlani do konic nekaterih prstov, tako da je komajda še lahko opravljal dela na kmetiji. Trajalo je dolgo časa, dokler ni žena poslušala oddaje na radiu o novi uspešni metodi za odpravljanje bolečin v zapestju, podlahti in komolcu. »Na operacijo nisem hotel, zato sem želel poskusiti vse, samo da mi ne bi bilo treba pod nož. K sreči me je žena prepričala, naj poskusim s FleXtendom, in sedaj bolečin ni več,« pripoveduje gospod Alojz, ki sedaj brez kakršne koli težave poprime tudi za najbolj zahtevna dela na kmetiji. 

 

Janez

»Prsti so bili mravljinčasti, otrpli, zatečeni, omejen je bil tudi stisk roke, najhujša je bila bolečina, ki me je zbujala ponoči. Vse to me je omejevalo pri opravilih v službi in doma. Rešitev za svoje težave sem našel v medicinskem pripomočku FleXtend. Že po desetih dneh razgibavanja sem lahko ponoči spet spal brez bolečin,« navaja 65-letni upokojenec, g. Janez.