»Kaj se ne bom smejala, če imam dobre noge«

Kaj se ne bom smejala, če imam dobre noge»To vaše zdravilo zagotovo zasluži priznanje,« pravi gospa Marjeta. Ne dolgo tega je trpela zaradi osteoartroze v kolenu in je bila na čakalni listi za operacijo, toda uspela je odpraviti težave z jemanjem zdravila glukozamin. »Srečna sem zaradi tega in to povem vsakomur,« pripoveduje.

 

»Ko me je specialist videl na zadnjem pregledu in opazil moje lahkotne korake, me je primerjal s poskakujočo srno,« pripoveduje gospa Marjeta, 76-letnica, ki ne more pozabiti svojega ozdravljenja. »Edino zdravljenje, ki sem ga imela v zadnjem času, je bilo zdravilo glukozamin in svoje simptome sem povsem uredila. Resnično neverjetno,« pravi. Nekaj let prej je trpela zaradi bolečin v kolenu. »Vse se je pričelo v letu 2000, ko so mi najprej ugotovili vnetje v kolenu. Rentgen je dodatno pokazal še obrabo hrustanca v kolenu in tudi vse druge težave so potrjevale napredovalo obrabo hrustanca,« dodaja.

 

Operacijo so odpovedali

Gospe Marjeti so se težave povečevale in kmalu so jo poklicali zaradi operacije. Medtem so se ji razvili kostni izrastki, to je kostna rašča, s čimer želi telo nadomestiti pomanjkanje hrustanca. Je pa to resnično boleče in zelo zmanjša gibljivost sklepa. »Nisem mogla spati ponoči.« pripoveduje gospa Marjeta, »bila sem tako nebogljena, da sploh nisem mogla gor po stopnicah.« Toda leta 2009 je našla zdravilo glukozamin in ga začela jemati. Delovalo je hitro in rezultat je bil odpoved operacije.

 

Svetovali so vrhunski strokovnjaki

To, da je zdravilo glukozamin pomagalo gospe Marjeti, je nekaj izvrstnega. Pravzaprav pa je skupina evropskih strokovnjakov, ki jo tvorijo revmatologi raziskovalci, pred kratkim objavila nove klinične poti za zdravnike, v katerih posebej omenjajo, da je zdravilo glukozamin terapija izbora za osteoartrozo. Strokovnjaki so izpostavili, da je to glukozaminov sulfat.

 

Naravna rešitev za boleče sklepe

Sklepi nam lahko začnejo povzročati težave pri kateri koli starosti. Za starejše ljudi je značilno, da jih včasih neznosno obremenjuje osteoartroza. Gre za obrabo sklepnega hrustanca, kar povzroča bolečine in zmanjša gibljivost sklepov. Bolezen pa lahko prizadene tudi mlade ljudi. Medtem ko si jih veliko lajša težave s protibolečinskimi in protivnetnimi tabletami, je glukozamin veliko boljša izbira zaradi več razlogov:

 

  • Glukozamin je naravni gradnik za hrustančno tkivo.

 

  • Znanstvene študije so dokazale, da glukozaminov sulfat zmanjša bolečino enako kot protibolečinska in protivnetnazdravila.

 

  • Glukozaminov sulfat ima zelo malo neželenih učinkov.

 

  • Glukozaminov sulfat je edino zdravilo, ki ustavi nadaljnjo razgradnjo sklepnega hrustanca.

 

  • Obrabljeni hrustanec se lahko celo obnavlja.

 

»Zdravilo glukozamin je odpravilo simptome moje osteoartroze. Nimam več nobenih bolečin in moj zdravnik me je primerjal s poskakujočo srno, ko je opazil moje lahkotne korake,« pripoveduje 76-letna gospa Marjeta.

 

 

Glukozamin Pharma Nord

Pred uporabo zdravila natančno preberite navodilo! O tveganju

in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.