Redno jemanje - življenjska izkušnja

Nek opisStopnice niso več nobena ovira!Po prenehanju bolečin v kolenih imenitno počutje

“Kolena so me tako bolela, da sem se prav zares bala, da nikoli več ne bom mogla hoditi po stopnicah,” pravi dvainsedemdesetletna Urška, ki so ji kapsule glukozamina začele prijemati že po enem tednu. “Kmalu se je stanje toliko izboljšalo, da hoja ni predstavljala nobene ovire,” dodaja sogovornica in z veseljem poudarja, da se sedaj počuti pravzaprav tako kot pred dvajsetimi leti.


Že po enem tednu izboljševanje
Gospa Urška je stara 72 let in je zaradi bolečin v desnem kolku in kolenih težko hodila po stopnicah. Bala se je, da jih kmalu ne bo mogla več uporabljati. V hecu je povedala, da je “kot kura koruzo” jemala protibolečinska zdravila, a jo je začel boleti še želodec. Od sina je nekoč zvedela za kapsule glukozamina in po enem tednu jemanja je občutila izboljšanje. Poskusila je, da bi prenehala jemati, vendar se ji je stanje takoj poslabšalo. Zato od takrat jemlje zdravilo Glukozamin Pharma Nord kapsule redno in trajno ter brez prekinitev.


Spet se počuti kot pred dvajsetimi leti
Bolečina v kolenu se je umirila, postala je gibčna tako kot prej. Z veseljem zmore hišna opravila, gospodinji in še posebej ji je v zadoščenje njen vrt, ki ga ima vzorno urejenega. Stopnice ji ne predstavljajo več nobene ovire. Poudari, da se dejansko počuti tako kot pred dvajsetimi leti. Tudi sicer gospa Urška čim bolj vsestransko skrbi za svoje zdravje, saj je svojo poklicno kariero kot fizioterapevtka sklenila v zdravstvu. “Če ne bi imela nekaj sreče in slišala za kapsule Glukozamin Pharma Nord, bi bilo moje življenje sedaj čisto drugačno,” prepričano pripoveduje.


Prenehala jemati – toda takoj je nadaljevala
Kapsule glukozamina so gospe Urški hitro prijele in tudi bolečina se je umirila. Nekako glede na dotakratno jemanje protibolečinskih tablet je poizkusila s prenehanjem jemanja tudi pri glukozaminu. Tudi pri njej se je pokazalo, da se brez trajne prisotnosti dodatnega glu-kozamina v telesu ne da obvladovati obrabe hrustanca. Gibljivost se je hitro poslabšala, bolečine so spet povzročale težave, zato se je gospa Urška takoj odločila, da nadaljuje z jemanjem kapsul. Učinek se je hitro vrnil in spet se je počutila gibčna in zadovoljna.


Redno jemanje - življenjska izkušnja
Gospa Urška je s svojimi izkušnjami pomagala veliko ljudem okrog sebe. Tako je bratu in sosedi svetovala, naj kapsule glukozamina jemljeta redno in trajno. Takšen način jemanja je postal njena pomembna življenjska izkušnja. V polni meri se zaveda svoje kronične bolezni, to je obrabe hrustanca, in je trdno sklenila, da se ji več ne bo pustila. Od začetka jemanja je minilo že nekaj let in ves ta čas se gospa Urška ob rednem jemanju imenitno počuti. Z možem se tako z več energije posvečata svojim bližnjim, saj imata sina in hčerko ter štiri vnukinje.