Imunski sistem je branik zdravja

V teh dneh vrši po celem planetu. Najmanjše živo bitje, kar jih poznamo, ogroža 7 milijard ljudi, ki se imamo za »ta glavne« na zemeljski obli. Vendar vsak med nami je tudi svet v malem in za to gre. Gre za boj za posameznika, za lastno zdravje, za življenjski slog, ki ga imamo toliko pred očmi, vendar ko se zadeve tako intenzivirajo kot sedaj, se je treba resetirati in preveriti, kako je z imunskim sistemom.

Bio-Qinon Aktivni Q10 z vit.B2

Zagotovo je imunski sistem med osrednjimi braniki našega zdravja in tudi za ta del delovanja našega telesa velja, da ga napaja energija, ki jo premoremo. Tukaj ni nič čaranja, ta spoznanja so prodrla v same vrhove medicine na planetu. To, da Q10 sprošča 95% energije v človeškem telesu, je vodilo Medicinsko fakulteto na univerzi Columbia v New Yorku, da je soorganizirala svetovno konferenco, na kateri je bil razred Bio-Qinon Q10 iz Pharma Nord z mednarodno primerjalno raziskavo razglašen za vodilni Q10 po učinkovitosti. Gre za Q10, ki je v globalnem merilu najbolj podprt oziroma »evidence based«, pri čemer je poudarek tako na vsrkljivosti iz prebavil v kri kot tudi in zlasti na prehodu iz krvi v vse celice in vsa tkiva v človeškem telesu. To slednje omogoča učinkovitost, ki je, kot povedano, razred Bio-Qinon dokazano premore največ in omogoča največ energije, ki je potrebna tudi za imunski sistem. Vse učinkovine, ko je v telesu več energije, delujejo bolje. Zato se je tudi v teh dneh smiselno pogovarjati o energijski podpori organizma.

Bio-Qinon poznamo v Sloveniji že od leta 1998, dobi se v vseh lekarnah po Sloveniji razen v mreži Ljubljanskih lekarn. Tu je velika priložnost, da si sami pomagamo k boljšemu imunskemu sistemu. Naša dolgoletna izkušnja je, da z Bio-Qinonom vsa nadstropja v našem telesu delujejo bolje.

Bio-Selen+Cink

Selen je naslednja velika zgodba. Spada med antioksidante in je zelo pomemben za imunski sistem. Ima tudi močno čistilno funkcijo. Ker ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, je selen vpliven pri vseh boleznih. Marsikje in tudi v Sloveniji ga je premalo. V pitni vodi je Svetovna zdravstvena organizacija opredelila standard 10 mikrogramov na liter, pri nas pa ga je v pitni vodi 0,5 mikrograma na liter. Po liniji »voda – zemlja – rastline – živali« ga je tako premalo v vseh živilih in ocena je, da ga tudi z uravnoteženo in pestro prehrano dobimo samo 1/3 glede na potrebe. Razpoložljivost selena za imunski sistem zmanjšuje omenjena čistilna funkcija (napr. težke kovine, ki smo jim izpostavljeni), pa tudi staranje ljudi, saj se v tretjem življenjskem obdobju značilno zmanjša zmogljivost vsrkavanja vseh hranil in tudi selena, ki pa ga je že itak premalo. Posledice? Pravzaprav se o njih premalo pogovarjamo. Zgled: podatki so preverjeni, potrjeni s strani vodilnih mednarodnih inštitucij (SZO napr.) – ko je v krvi dovolj selena, je pojavnost raka v celoti za 37% manjša, od tega je raka na pljučih za 46% manj, raka na debelem črevesu in danki za 58% manj, raka prostate je manj za 63% itd. Podatki so presenetljivi, veljajo tudi za druge bolezni, na primer za viroze, prehlade, visok krvni pritisk, popuščanje srca itd. Zagotovo so verodostojni in se v času grozeče epidemije zelo aktualizirajo.

Razvidno je, kaj imamo na dosegu roke. Spet je izjemnega pomena kvaliteta izdelka, Bio-Selen+Cink iz Pharma Nord je že tretje desetletje po učinkih vodilni v svojem razredu (glej graf – temnozelena barva). V Sloveniji ga poznamo že dve desetletji v vseh lekarnah in bolje založenih specializiranih trgovinah, razen v mreži Ljubljanskih lekarn. Tudi tu je velika priložnost, da si sami pomagamo k večji kvaliteti življenja.

Številne izkušnje po Sloveniji potrjujejo boljše delovanje imunskega sistema pri rednem jemanju Bio-Selen+Cinka.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
      Izračunaj stroške dostave