Najbolj naraven, kar je možno

Kako lahko vsa medicina postane bolj uspešna s prehranskim dopolnilom BIO-SELEN+CINK. S selenom se po novih študijah živi bolj zdravo in tudi dlje.

Za selen in cink je najbolj značilna zdravstvena trditev, da imata vlogo pri delovanju imunskega sistema. V eni tabletki je na primer zbranih vseh 30 naravnih oblik selena, kar jih poznamo. Tudi zaradi tega je Bio-Selen+Cink že 3. desetletje vodilni izdelek na svojem področju. To je edini selen, v katerem se je tako združila vsa narava. Poglejmo nekaj primerov, ki izpričujejo njegovo učinkovitost z izboljševanjem imunskega sistema.

1. Zgodba: TRI DO ŠTIRIKRAT BOLJ USPEŠNO ZDRAVLJENJE COVIDA19 (objava 28.4.2020 v The American Journal for Clinical Nutrition, strokovna revija za prehrano v bolnišnicah)

Kako je selen pomemben, je najprej pokazala angleško – kitajska študija iz Wuhana na Kitajskem. Uspešnost zdravljenja se je z dovolj selena v krvi povečala z 12-15% na skoraj 60%. Vse skupaj se je dogajalo v drugi polovici leta 2019 in še v prvem četrtletju leta 2020. Selen je bil v vlogi prehranskega dopolnila, kar je razvidno iz objave v glavni reviji za prehrano v bolnišnicah. Zaradi verodostojnosti je pomembno, da so v študiji sodelovali tudi specialisti za selen iz Anglije. Ker je šlo za zdravljenje covida19 v bolnišnicah, to pomeni, da so imeli najtežje bolnike. Zagotovo pa je selen dobrodošel in primeren tudi za druge oblike covida19, ki so morda lažje in se jih ne zdravi v bolnišnicah.

Obenem je selen zelo dobrodošel za preventivo pred katerimi koli boleznimi in ravno tako tudi v zvezi s covidom19.

2. Zgodba: MANJŠA UMRLJIVOST Z DOVOLJ SELENA V KRVI

K spoznanju o pomenu selena je veliko pripomogla švedska študija z medicinske fakultete v Linkoepingu. Preučevali so umrljivost v odvisnosti od ravni selena v krvi pri ljudeh v tretjem življenskem obdobju. V skupini tistih, ki so imeli nizke vrednosti selena, so v določenem obdobju dobili stopnjo umrljivosti v višini 38%. Pri tistih z višjimi vrednostmi selena pa je stopnja umrljivosti znašala 24%. Tako se je pokazalo, da višje vrednosti selena v krvi prispevajo manjšo umrljivost za 37%. Razlaga je povsem enostavna.

Selen ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, ki se okrepi in živimo bolj zdravo ter varno, manj je bolezni. Kdor živi bolj zdravo, pa živi tudi dlje.

Zanimivost:
Po zdravstveni statistiki 10% ljudi ima sindrom nemirnih nog. To je včasih tako nadležno, da je moteno tudi spanje. Če je to tudi vaša težava, imamo pomembno novico iz Danske: LAHKO VAM POMAGA BIO-SELEN+CINK!

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
      Izračunaj stroške dostave