Odkrijte Laurino zgodbo o zmanjšanju telesne teže

Laura Wilson je stara 31 let in mati dveh otrok. V letu dni je Laura shujšala za 31,5 kg. Kaj je bil razlog za to izdatno zmanjšanje telesne teže? Laura verjame, da je zmogla shujšati tudi zato, ker je iz svoje prehrane odstranila sladkor.

Lauri smo postavili nekaj vprašanj, da bi razjasnili podrobnosti iz njene zgodbe.

1. Prosimo, ali bi opisali vaš odnos do sladkorja?

Še vedno sem zasvojena s sladkorjem; to je bitka, ki traja že celo življenje in le, ko se sladkarijam zoperstaviš, spoznaš, kako močno te imajo na vajetih. Takoj ko sem začela uživati več sladkorja, se je hujšanje upočasnilo.

2. Kako pogosto ste uživali sladke prigrizke, kot so čokolada, tortice, biskvit in drugo, preden ste začeli s hujšanjem?

Preden sem izgubila 31,5 kg, sem med obroki jedla sladkarije preko celega dneva. Šalila sem se, da sem »sladkorno prase«. Bilo je res! Te navade se je nalezel moj malček, počutila sem se grozno. Bila sem prestrašena, da bo zrastel s slabimi navadami, kar res ni dober začetek za njegovo zdravo življenje. Moji prigrizki so tako bili vedno tortice in biskviti, če pa si sedaj zaželim kaj sladkega, posežem po čem bolj naravnem.

3. Kako ste uspeli zmanjšati vnos sladkorja?

Poželenje po sladkarijah je moja največja nadloga. Sprva mi je uspelo prekiniti z uživanjem sladkarij, vendar nisem zdržala. Popoldnevi so bili najhujši, omagala sem zaradi neznosnega poželenja po sladkarijah in spet posegla po sladkarijah.

Ko sem slišala za naravno prehransko dopolnilo Bio-Gluco Control (ChromoPrecise® in Delphinol – podoben učinek ima tudi Bio-Krom, ki prav tako vsebuje ChromoPrecise®), ki lahko zmanjša poželenje po sladkih prigrizkih in ogljikovih hidratih prek uravnavanja krvnega sladkorja, mi je zvenelo idealno in bila sem srečna, da ga lahko poskusim. Tudi sedaj skušam uživati hrano z manj ogljikovimi hidrati. Vse, kar mi lahko pomaga pri moji težavi, je več kot dobrodošlo.

Iskreno povem, da se počutim odlično, odkar uživam Bio-Gluco Control. Poželenje po sladkarijah je bolj ali manj samo še spomin.

Svoje poželenje po sladkarijah sedaj obvladujem in dobro je, da imam nekaj, kar mi pomaga ostati na poti zdravja.

4. Kaj je bilo najtežje pri vašem hujšanju?

Nenehno sem jedla sladke prigrizke in to ves čas, ko sem bila budna, to ni hec. Najtežje mi je bilo nehati, saj sem bila zasvojena s sladkarijami. To pomeni prekiniti stare navade, kar je res težko. Zveni nenavadno, saj je vse, kar moramo storiti, da prenehamo uživati kalorije, a to pomeni ukinitev dolgoletnih slabih navad in zato razumljivo vzame nekaj časa. Srečna bom, če bom čez leto in dan še vedno na želeni telesni teži, to resnično potrebujem in sem trdno odločena vztrajati na tej poti.

Slika: Umiritev nihanja krvnega sladkorja ob uživanju Bio-Kroma

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
      Izračunaj stroške dostave