Zdravilo Glukozamin Pharma Nord in podaljševanje življenja

Že leta 2012 je evropska osrednja medicinska revija za epidemiologijo (veda, ki preučuje izvajanje zdravstvenega varstva) objavila članek, v katerem so avtorji iz ZDA objavili, da redno jemanje glukozamina zmanjša umrljivost za 18%. Študija je bila zelo obsežna, sodelovalo je več kot 77 tisoč bolnikov v obdobju 15 let.

Nekaj let kasneje so se enake študije lotili tudi na Kitajskem, ki je bila prav tako obsežna in razvejena po posameznih bolezenskih indikacijah kot vzrokih smrti. Pri tej študiji so ugotovili, da redno jemanje glukozamina zmanjša umrljivost za 19%. Najnovejši podatki pa so prišli s strani francoskih revmatologov. Ti so 17.3.2022 v reviji Frontiers in Pharmacology objavili, da redno jemanje zdravila glukozamin zmanjša umrljivost za 27%.

Komentar: V vseh treh primerih je seveda šlo za glukozamin s polnim učinkovanjem na obrabo hrustanca, kar potem posledično prispeva k temu, da se podaljšuje pričakovana življenjska doba. Logika je pri tem povsem jasna. Z jemanjem zdravila glukozamin omogočimo dovolj gibanja, to je zdravo življenje. Kdor živi zdravo, živi tudi dlje.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
      Izračunaj stroške dostave