Bio-Omega 7 in suhe oči

Med obiskom poroke je gospa Diana spoznala, da so njene suhe oči, ki so jo pestile več mesecev, resnično postale težava za njeno vsakdanje življenje.

 »Bil je zimski čas, deževalo je, a ves čas sem morala nositi sončna očala, ker so mi bile oči ves čas vnete in je bila beločnica polna krvnih žil,« se spominja 77-letna Diana. Sončna očala sem nosila tudi med samo poroko in ljudje so strmeli, saj niso mogli razumeti, zakaj si jih ne upam sneti.”

 

Dianine suhe oči so negativno vplivale  na vsakdanje življenje

»Nisem si mogla naličiti vek, saj so bile moje oči zelo razdražljive. Zato česar so mi postali obiski dogodkov, kot so zabave, manj prijetni in zabavni. Začela sem se precej manj družiti. Prenehala sem tudi voziti avto, saj nisem bila prepričana, da s takšnimi očmi vidim dovolj dobro. Prava nadloga v vsakdanjem življenju.«

To so bile res težavne spremembe za upokojeno medicinsko sestro Diano, ki je bila prej zelo aktivna in družabna oseba. “plezala sem po vrvi, skakala s padalom iz letala – rada imam izzive! Potem pa naenkrat konec,” pojasnjuje.

»Obožujem hojo, vendar sem ugotovila, da vedno manj hodim ven, ker sem si morala, ko sem šla ven, brisati oči, saj je bilo tako hudo, da včasih nisem videla kje hodim. Kljub temu , da sem bila medicinska sestra, nisem vedela, kaj povzroča težavo in sedaj ugotovljam, da včasih res premalo mislimo nase.”

»Težave sem imela skoraj 18 mesecev, preden sem se odpravila k zdravniku, ki me je napotil k oftalmologu, ta pa je takoj rekel, da imam diagnozo hudo suhe oči.

 

Diagnoza suhe oči in Bio Omega 7

Suhe oči lahko povzroči vrsta stvari, vključno z zdravili na recept, staranje ali izpostavljenost modri svetlobi sonca, računalniških zaslonov, mobilnih telefonov, tablic itd. Tisto, kar ljudi običajno ščiti pred suhostjo, so sluznice; tkiva, ki pomagajo ohranjati telesno vlažnost preko izločkov in se nahajajo v različnih delih telesa, vključno z očmi. Ob napadu ali draženju se sluznice odzovejo z vnetjem, zato se pojavijo rdeče, zabuhle in solzne oči. Zaradi vsega tega je Diana zelo trpela. »A kljub ugotovljeni diagnozi sprva ni šlo vse gladko«, se spominja Diana.

“Imela sem dve različni vrsti zdravljenja, od katerih nobeno ni delovalo zelo dobro, dokler mi oftalmolog ni priporočil, naj poskusim s kapsulami Bio Omega 7 SBA24.”

Kombinacija Bio Omega 7 SBA24, izdelana iz semen in pulpe jagod rakitovca s posebnim postopkom ekstrakcije in čiščenja, vsebuje vrsto naravno prisotnih bistvenih hranil, potrebnih za vzdrževanje sluznice. Z Bio Omega 7 SBA24 je bilo v kliničnih preskušanjih dokazano, da ima protivnetni učinek na sluznice, zmanjšuje rdečico, oteklino in solzenje

 

Z Bio Omega 7 spet kvaliteta življenja

Diana iz Sheffielda priznava: »Na začetku sem bila skeptična, ker nisem mogla razumeti, kako bi lahko jemanje omega maščobnih kislin 3, 6, 7 in 9 pomagalo mojim očem, toda ko sem  prebrala navodila, sem pomislila, da je vredno poskusiti. Po štirih tednih sem začela čutiti učinke – moje oči niso bile več tako rdeče ali otekle, kot prej in niti približno niso curljale tako močno kot včasih. Izboljšanje se je nadaljevalo in zdaj že tri leta jemljem Bio Omega 7 SBA24.”

“Znova vozim, spet hodim, vključno s hojo v hribe vsak teden s skupino prijateljev, in moje družabno življenje je ponovno bolj živahno.  Ukvarjam se  s pilatesom, ohranjam kondicijo in tudi veliko šivam – tega nisem počela, ko sem imela suhe oči, ker za začetek nisem mogla vdeti niti v iglo.”

Preobrazba je Diani omogočila tudi, da bolj uživa z in možem, njunimi tremi otroki, petimi vnukinjami in celo s šestimi pravnuki.

»Veliko časa preživim z družino, vendar to rada počnem, saj sedaj ni več težav z očmi. Ko sedaj redno  jemljem Bio Omega 7 SBA24, se počutim dobro – res se je moje življenje spremenilo na bolje.”

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
      Izračunaj stroške dostave