Še ena velika zgodba o naravnem zdravilu Glukozamin

Gospodu Antonu so pred leti ugotovili obrabo hrustanca v kolenih in v kolku. Kmalu je dobil termine za operacije. Potem pa je začel jemati zdravilo Glukozamin Pharma Nord kapsule in stanje se je toliko popravilo, da pri starosti skoraj šestindevetdeset let zmore vsak dan več kot pol ure sprehoda po okolici. Za operacije v kolenih in kolkih se ni odločil.

Gospod Anton je bil operiran na srcu, jemlje zdravila zaradi visokega pritiska, pred časom pa so se temu pridružile težave v kolenih in kolku. Slike so pokazale obrabo hrustanca in zato ga je bolelo.

Bolečine so se umirile in izginile

Spomni se, da je po televiziji večkrat zasledil reklame za zdravilo Glukozamin Pharma Nord, kar ga je spodbudilo, da je začel redno jemati te kapsule. V njegovo veliko zadovoljstvo so se bolečine umirile in izginile. Počasi se je vrnil tudi dober občutek pri daljši hoji, tako da je zelo kmalu spet začel uživati na sprehodih po okolici.

PRIJATELJ ORTOPED SVETOVAL ODPOVED OPERACIJ

Medtem ko je več mesecev čakal na operacije in redno jemal zdravilo Glukozamin Pharma Nord, se je stanje toliko izboljšalo, da je začel razmišljati, ali je operacija sploh potrebna. O tem se je pomenkoval s prijateljem ortopedom, ki ga je v njegovih razmišljanjih podprl. Zanimal se je tudi v svetovalni službi MIC Mengeš, kjer smo mu predlagali, naj vsekakor nadaljuje z rednim jemanjem zdravila in upošteva strokovno mnenje svojega prijatelja ortopeda.

Počuti se izvrstno

Gospod Anton tako nadaljuje s svojo rekreativno dejavnostjo, poln je dobre volje, ki jo prenaša na vse okrog sebe. Ko smo bili pri njem na obisku, je za svoja leta pokazal res neverjetno gibčnost, saj je s tekom na mestu stopical z noge na nogo tako, kot to počnejo atleti tekači na kratke proge pri treningu. Res neverjetno!

Gospod Anton pravi:

„Hvaležen sem zdravilu Glukozamin Pharma Nord, da me je pozdravilo. Ko me prijatelji in znanci sprašujejo, kaj počnem, da sem tako vitalen, odgovarjam, da nič posebnega. Pazim na prehrano, skrbim za dovolj spanja, zlasti pa se brigam za redno jemanje zdravila in dovolj rekreacije.“

Ko smo bili pri njem na obisku, je v hecu zavihal hlače in povedal: „Glejte moje pozdravljeno koleno,“ mi pa smo ga fotografirali.

Številne uradne izjave naših in mednarodnih zdravstvenih oblasti sporočajo, da je treba pri izbiri zdravljenja z glukozaminom, paziti na to, da gre za zdravilo. Jemanje protibolečinskih in protivnetnih sredstev je skoraj gotova pot v operativne posege, saj z njimi učinkujemo samo na posledice, bolezen pa se širi naprej.

Zdravilo Glukozamin Pharma Nord, s katerim odpravljamo vzrok bolezni, je ustrezna izbira zaradi 6 razlogov:

 1. Glukozamin je naravni gradnik za hrustančno tkivo, jemlje se redno.
 2. Znanstvene študije so dokazale, da glukozaminov sulfat zmanjša bolečino enako kot protibolečinska in protivnetna zdravila.
 3. Glukozaminov sulfat ima zelo malo stranskih učinkov.
 4. Glukozaminov sulfat je edino zdravilo, ki ustavi nadaljno razgradnjo hrustanca ob rednem jemanju.
 5. Obrabljeni hrustanec celo obnavlja.
 6. Mlada leta se vrnejo v sklepe.

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
   Izračunaj stroške dostave