Mirno grem mimo slaščičarne in rada pomislim na poletje na plaži

Svoje poželenje po sladkarijah sem odpravila.

»Prej je bilo tako hudo, da sem težko šla mimo slaščičarne, ne da bi si kaj kupila. Toda sedaj te zadrege nimam več in povrhu pa sem še izgubila deset kilogramov,« pravi gospa Marija. Rešitev je našla v kromovem prehranskem dopolnilu.

»Vagam deset kilogramov manj in občutek je odličen, ko grem lahko mimo slaščičarne in ob tem ne čutim nobene skušnjave po torticah,« pripoveduje. Prej se je, vsakič ko je zagledala torto, počutila kot odvisnica, vendar so ji kromove tablete sedaj te težave popolnoma odpravile.

»Lahko vam povem, da je bilo resnično hudo. Vsakič ko sem šla mimo trgovine s slaščicami, sem občutila nenasitno poželenje po sladkarijah. Na račun vseh zaužitih sla­ščic mi je teža narasla vse do petinosemdesetih kilogramov in zavedala sem se, da sem morala nekaj ukreniti glede te odvisnosti,« razlaga gospa Marija.

Prebrala je članek

Obupno si je želela najti način, kako ukrotiti svoje poželenje po sladkarijah. Ne samo zato, ker se ji je nabralo toliko odvečnih kilogramov, ampak tudi zato, ker je zbolela za tromboflebitisom, zaradi česar se ji je vnela noga in je nastala tudi večja oteklina. Odvečni kilogrami ji pri omenjeni diagnozi vsekakor niso pomagali.

»V reviji sem prebrala članek o vplivu kroma na poželenje po sladkarijah, pisanje se mi je zdelo verodostojno in na podlagi tega sem se odločila, da si kupim kromove tablete,« pripoveduje.

Poželenje je hitro izginilo

Marija je, preden je izvedela za krom, kar dve leti trpela zaradi nenehnega poželenja po sladkarijah, ki je trajalo od jutra do večera. Kmalu ko je začela redno jemati kromove tablete, pa so bile te težave stvar preteklosti.

»Ko grem sedaj mimo slaščičarne, sploh ne pomislim na to, da bi si kaj kupila,« pravi vitkejša in veliko bolj srečna Marija.

»Sprehod mimo slaščičarne ni nič več problem. Kromove tablete so popolnoma odpravile moje poželenje po sladkarijah, ob tem pa sem še izgubila deset kilogramov«, pripoveduje Marija.

»Misel na plažo me sedaj prijetno vznemirja.«

Kvasna biomasa s kromom je najbolj učinkovita

Pri kromovih prehranskih dopolnilih je pomembno vedeti, da ima največji učinek kvasna biomasa s kromom, ki je varna za jemanje in ima zaščiten naziv ChromoPrecise.

Kvasna biomasa s kromom ima višjo biološko razpoložljivost. Po podatkih iz EFSA* se vsrkava do desetkrat boljše kot sintetični viri kroma, kot sta kromov pikolinat in kromov klorid.

*Evropsko združenje za varno hrano je EU skrbnik za vprašanja varne hrane.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
      Izračunaj stroške dostave