O utrujenosti in spočitosti in nekaj več: živeti bolje, živeti dlje

1. ZGODBA – BIO-QINON IN DIABETIČNA NOGA

Poklical nas je gospod sladkorni bolnik, ki je potožil, da ima že nekaj let težave zaradi svoje bolezni. Bolj ko ne je ves čas utrujen, zadnjih nekaj let pa se mu je pojavila razjeda na stopalu, ki se je kar naprej povečevala. Kljub izjemni negi, pomagala mu je tudi patronažna sestra, si ni mogel urediti te težave. Nazadnje se je še težko gibal in tudi zato se je sladkorna slabšala. V takšnem stanju nas je poklical in v MIC Mengeš smo mu predlagali, naj poskusi z jemanjem Bio-Qinona z vitaminom B2. Ta primer se je odvijal čisto na začetku našega sodelovanja z danskim proizvajalcem Pharma Nord. Gospod je stanoval sam, pogosto smo se klicali, skorajda dnevno, tako da smo bili ves na tekočem, kaj se dogaja. Najprej se je pohvalil, da se res počuti manj utrujenega in je prvič po toliko letih je spet prišel malo k sebi. In potem!! Po dobrem tednu dni je ves navdušen poročal, da se mu je razjeda na stopalu nehala širiti. Še več, na robovih se je rana že sušila in nastajalo je novo tkivo.

Patronažna sestra je potrdila, da se je rana končno začela zmanjševati. Ker je bil bolj pri močeh, se je z berglo lahko tudi več gibal in to je še en dosežek več pri obvladovanju njegove sladkorne bolezni. Tako smo v Sloveniji pridobili pomembno izkušnjo: Bio-Qinon Q10 z vit. B2 lahko veliko pripomore pri bolj uspešnem obvladovanju sladkorne bolezni, tako glede utrujenosti kot tudi glede uspešne nege diabetične noge.

2. ZGODBA – VIDNO IZBOLJŠANJE PISAVE OB JEMANJU BIO-QINONA

Ko pridejo visoka zrela leta in so roke negotove, se to pozna tudi na pisavi. Črke postanejo različnih oblik, vrstice včasih zaplešejo gor in dol. Pisava se že na eni strani spreminja. Zakaj? Mišična moč opeša in v MIC Mengeš smo tudi glede pisave spoznali, kako lahko pripomore Bio-Qinon z vitaminom B2.  Drugi primer pisave je od gospoda Ivana iz osrčja Slovenije, o katerem smo vam že pisali. Že več kot dvajset redno jemlje Bio-Qinon, sedaj je že pri triindevetdesetih in poglejte, kakšno pismo nam pisal 22.12.2021. Poglejte njegove črke, poglejte kako ravne vrstice dela, kako je razmak med vrsticami vedno enak in še malo pohecal se je in nam je to čestitko pisal poševno čez celi dve strani. Vidi se, da so mu tudi roke polne energije in to je lep primer, kako si lahko tudi roke opomorejo z rednim jemanjem Bio-Qinona Q10 z vit. B2.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
      Izračunaj stroške dostave