Bio-Qinon Aktivni Q10 z vit. B2

Pakiranje: 30 in 60 kapsul

Bio-Qinon Aktivni Q10 (naravni ubikinon Q10) z vitaminom B2, ki  prispeva k sproščanju energije pri presnovi in k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Ima vodilno biološko razpoložljivost.

Počisti
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 16,53 

Bio-Qinon Aktivni Q10 (naravni ubikinon Q10) z vitaminom B2, ki  prispeva k sproščanju energije pri presnovi in k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Ima vodilno biološko razpoložljivost.

Posamična kapsula vsebuje
Ubiqinon Q10      30 mg            ni podatka za PDV
Vitamin B2          1,4 mg            100 % PDV

Sestavine
Sojino olje (polnilo), želatina (kapsula), hidrogenirano sojino olje (polnilo), glicerol (vlažilno sredstvo), ubikinon Q10 (aktivna učinkovina), prečiščena voda (vlažilno sredstvo), d-α-tokoferol (antioksidant), riboflavin (aktivna učinkovina), železov oksid (barvilo), riboflavin (barvilo).

Ne vsebuje glutena, sladkorja in umetnih sladil. Brez zadržkov ga lahko uživajo tudi bolniki s sladkorno boleznijo ali celiakijo.

Navodilo za jemanje
Priporočena je 1 kapsula na dan. Jemati med obrokom ali takoj po njem. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Komu ga svetujemo

  • pri vsaki bolezni: akutni, subkronični ali kronični
  • vsem, ki čutijo pomanjkanje energije, so fizično in psihično obremenjeni, pod stresom, so utrujeni
  • vsem v drugi polovici srednjih let in tretjem življenjskem obdobju

Pakiranje
Bio-Qinon Aktivni Q10 z vit. Bje na voljo v dveh pakiranjih: 30 in 60 kapsul

*PDV: priporočen dnevni vnos

Bio-Qinon Q10 je najboljši Q10 na svetu
Bio-Qinon Q10 je najboljši Q10 na svetu

Bio-Qinon Q10 je na 9. svetovni konferenci potrdil vodilno vlogo najboljšega Q10
na svetu (glej zgornji graf s šestimi stolpci, ki predstavljajo šest glavnih Q10 na svetu).

Splošna informacija in pomanjkanje
Q10 je izjemno pomembna spojina v človeškem telesu. Je spro-ščevalec energije iz hrane in sodeluje pri nastajanju 95% vse energije v organizmu. Vendar se njegova količina z leti spremi-nja, tako da ga je največ okrog 22., 23. leta starosti, nato pa začne upadati. V štiridesetih letih ga je v srcu za tretjino manj, v drugih organih je zmanjšanje podobno, tako da ga je v tretjem življenjskem obdobju že zelo malo.

Zmanjšanje količine Q10 v različnih organih od 20. do 80. leta

 

 

 

 

 

 

POMANJKANJE Q10 NADOKNADIMO Z JEMANJEM KAPSUL BIO-QINONA Q10 Z VITAMINOM B2, KI PRISPEVA K SPROŠČANJU ENERGIJE V TELESU IN K ZMANJŠANJU UTRUJENOSTI TER IZČRPANOSTI.

Nova energija se porazdeli po vsem telesu, zato pravimo:
VSA NADSTROPJA V TELESU DELUJEJO BOLJE!

EDINI VAREN PRI JEMANJU VARFARINA:
Po podatkih iz let 2000, 2001, 2002 in 2003 je razred Bio-Qinon edini ubikinon Q10, ki je znanstveno doka-zano varen pri jema-nju varfarina. Te podatke potrjujejo tudi ugotovitve s področja farmakovigilance. Raziskavo je sprejela in v svoj program uvrs-tila globalna banka podatkov Medline (Engelsen J. in sodelavci: The health care products coenzyme Q10 and Ginko biloba (Bio-Qinon, Bio-Biloba) do not interact with warfarin, XVIII. kongres Mednarodne družbe za trombozo in hemostazo, Pariz 2001).

Pri jemanju Bio-Qinona Q10 z vit. B2 za učinkovino Q10 ne poznamo kontraindikacij, stranskih učinkov ter interakcij s katerimkoli zdravilom.

Navodilo
Priporočena je 1 kapsula na dan. Jemati med obrokom ali takoj po njem. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za urav-noteženo in raznovrstno prehrano ter za zdrav način življenja.

Pakiranje
Bio-Qinon Q10 z vit. B2 je v škatlicah po 30 in 60 kapsul.

Pogoji shranjevanja
Na sobni temperaturi, zaščiteno pred direktno sončno svetlobo.
Shranjevati nedosegljivo otrokom!