Bio-Qinon Aktivni Q10 z vit. B2

Pakiranje: 30 in 60 kapsul

Bio-Qinon Aktivni Q10 (naravni ubikinon Q10) z vitaminom B2, ki  prispeva k sproščanju energije pri presnovi in k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Ima vodilno biološko razpoložljivost.

Počisti
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 16,53 

Bio-Qinon Aktivni Q10 (naravni ubikinon Q10) z vitaminom B2, ki  prispeva k sproščanju energije pri presnovi in k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Ima vodilno biološko razpoložljivost.

Posamična kapsula vsebuje
Ubiqinon Q10      30 mg            ni podatka za PDV
Vitamin B2          1,4 mg            100 % PDV

Sestavine
Sojino olje (polnilo), želatina (kapsula), hidrogenirano sojino olje (polnilo), glicerol (vlažilno sredstvo), ubikinon Q10 (aktivna učinkovina), prečiščena voda (vlažilno sredstvo), d-α-tokoferol (antioksidant), riboflavin (aktivna učinkovina), železov oksid (barvilo), riboflavin (barvilo).

Ne vsebuje glutena, sladkorja in umetnih sladil. Brez zadržkov ga lahko uživajo tudi bolniki s sladkorno boleznijo ali celiakijo.

Navodilo za jemanje
Priporočena je 1 kapsula na dan. Jemati med obrokom ali takoj po njem. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Komu ga svetujemo

  • pri vsaki bolezni: akutni, subkronični ali kronični
  • vsem, ki čutijo pomanjkanje energije, so fizično in psihično obremenjeni, pod stresom, so utrujeni
  • vsem v drugi polovici srednjih let in tretjem življenjskem obdobju

Pakiranje
Bio-Qinon Aktivni Q10 z vit. Bje na voljo v dveh pakiranjih: 30 in 60 kapsul

*PDV: priporočen dnevni vnos

Bio-Qinon Aktivni Q10 z vitaminom B2
Bio-Qinon Aktivni Q10 z vit. B2 je najbolje dokumentiran produkt z ubikinonom Q10 v Evropi. Prek 20 let ga v Evropi dnevo uživa tisoče ljudi. Ima dokazano vodilno biološko razpoložljivost in stabilno kvaliteto, ki se ne razlikuje med serijami. Proizvajalec na Danskem je pod rednim farmacevtskim nadzorom, ki velja za zdravila. Kakovost in učinkovitost Bio-Qinona so dokazali v 90 znanstvenih študijah. Dokazano ne vpliva na tvorbo lastnega ubikinona. Unikatna oljna matrica in posebna grelna metoda zagotavljajo popolno topnost kristalov ubikinona Q10 v prebavilih in s tem vodilno vsrkljivost. Mednarodni strokovnjaki so ga izbrali za referenčni produkt z ubikinonom Q10.

Edini varen pri bolnikih z motnjami strjevanja krvi
Po podatkih iz let 2000, 2001, 2002 in 2003 je Bio-Qinon edini ubikinon Q10, ki je znanstveno dokazano varen pri bolnikih z motnjami strjevanja krvi.Te podatke potrjujejo tudi ugotovitve s področja farmakovigilance. Raziskavo je sprejela in v svoj program uvrstila globalna banka podatkov Medline (Engelsen J. in sodelavci: The health care products coenzyme Q10 and Ginko biloba (Bio-Qinon, Bio-Biloba) do not interact with…, XVIII. kongres Mednarodne družbe za trombozo in hemostazo, Pariz 2001).

Pogoji shranjevanja
Shranjevati pri sobni temperaturi nedosegljivo otrokom.