Poletno vročino bom z manj kilogrami lažje prestala

Našla je pomoč za odvečne kilograme.

Gospa Mira ima težave zaradi visokega pritiska, pešanja srca, čezmerne telesne teže in slad­korne bolezni. Že pred nekaj leti so ji svetovali, naj shujša, vendar ji ni uspevalo. Tudi sladkor v krvi ji je nihal, borila se je s poželenjem po sladkarijah, nepotrebno lakoto – začelo ji je pa uspevati, ko je pred skoraj 2 meseci zvedela za kromove tablete in jih začela redno jemati. Od takrat je shujšala za 8 kilogramov in tudi počuti se bistveno bolje.

»Zaradi sladkorne bolezni tipa 2 sem zbolela pred 3 leti in tako so moje težave zaradi telesne teže postale še večje,« pripoveduje gospa.

»Pojavil se je nek čuden apetit, poželenje po sladkarijah, čemur sem se težko upirala, če­prav sem vedela, da se kot sladkorni bolnik moram izogibati tem živilom,« še dodaja.

Tako se je telesna teža povečevala, s tem pa tudi druge zdravstvene težave. Posta­jala je tudi živčna in čedalje slabše spala. Pri gospodinjskih opravilih v stanovanju ji pomaga mož, ves čas ji je tudi v oporo pri zdravstvenih težavah, vendar ni in ni šlo na bolje.

Slučajno zvedela za kromove tablete

Iskala je in upoštevala vse mogoče nasve­te, toda bilo je zaman, dokler ni slučajno v reviji prebrala o kromovih tabletah in si jih nabavila. V nekaj več kot mesecu in pol je presenečena ugotovila, da se ji je telesna teža zmanjšala za 8 kg. Tudi sosede in celo majhna vnukinja ji je v teh tednih poveda­la, da je shujšala. Sama je to spoznavala po obleki, ki ji je postajala ohlapna, najbolj pa ji je odleglo, ker se je začela počutiti veliko bolje.

»Kromove tablete bom še naprej redno jemala.«

Tudi spanec se je izboljšal

Gospa Mira pravi, da je poleg vseh zdra­vstvenih težav, ki jih ima, pred meseci še  najbolj trpela zaradi rahlega spanca. Čez dan se je počutila utrujeno, ponoči pa se ni mogla odpočiti. Kot da bi bila v začaranem krogu. Zato je sedaj resnično hvaležna, da se ji je za spoznanje začelo obračati na bolje. Tudi vsi pregledi, na katere sedaj čaka kot mnogo drugih v Sloveniji, se ji sedaj zdijo malo manjši problem in ima zaradi tega več optimizma.

Več veselja z domačimi

Gospa Mira ima 7 vnukov, še v največje veselje ji je, da se lahko sedaj z njimi več ukvarja. Sama priznava, da je to morda naj­pomembnejši del njenega boljšega počutja.

Učinkovito sredstvo za izgubo teže

Krom ni specifičen preparat za hujšanje, vendar ima vseeno velik potencial, da vam pomaga izgubiti kilograme. Razlaga je ta, da krom prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi. S pomočjo kromovih tablet telo oskrbimo s kromom, ki ga potrebuje, da uravna krvni sladkor.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
      Izračunaj stroške dostave