Sem v sproščenem pričakovanju poletja na plaži

Kilogrami so se stopili.

»Moje poželenje po sladkarijah je izginilo in končno sem v stanju, ko obvladujem svoj apetit,« pripoveduje presenečena Ana Marija. Nekoč je šla v lekarno in se zanimala, kaj bi ji lahko pomagalo vzdrževati normalno raven krvne­ga sladkorja brez nihanja. Svetovali so ji tablete Bio-Krom.

Ko ima nekdo raven krvnega sladkorja, ki ne niha, je v telesu vse na boljšem. Ena izmed večjih koristi te normalne ravni je izdatno zmanjšanje možnosti, da se nas loti požele­nje po sladkarijah, kar je najbolj pogost ra­zlog za pridobivanje čezmerne telesne teže.

Ana Marija je postala zelo zadovoljna z nasvetom, ki so ji ga dali v lekarni. Dejansko so ji pojasnili, kako tablete Bio-Krom pomagajo pri vzdrževanju normalne ravni krvnega sladkorja. Začela jih je jemati.

»Moj krvni sladkor sedaj ne niha več in počutim se veliko bolje. Opazila sem veliko razliko glede svojega poželenja po sladkarijah, saj me tortice in sladkarije ne mikajo več,« pritrjuje 36-letnica.

»Sedaj se z lahkoto odpovem jedem s sladkorjem in zgolj zaradi tega sem hitro shujšala za štiri kilograme. Zelo sem zadovoljna s spremembami, ki jih opažam tudi na svoji postavi,« dodaja.

Trpela je več let

Leta in leta jo je preganjala odvisnost od sladkarij in priznava, da je bila to zanjo velika zadrega.

»Dogajalo se je v glavnem čez dan in nemogoče se je bilo upreti čokoladnim bombonom,« se spominja Ana Marija. »Če nisem zaužila kaj sladkega, sem postala nejevoljna in zadirčna. Bila sem kot odvisnica in ker nisem mogla nadzorovati uživanja sladkarij, so se mi začeli nabirati odvečni kilogrami,« še dodaja.

Priporočili so ji Bio-Krom

Nekoč je zvedela, da si lahko prepreči poželenje po sladkarijah, če ji uspe vzdrževati raven krvnega sladkorja brez nihanja. Zato je iskala nasvet v lekarni. Tam so ji povedali za kvasno biomaso s kromom in ji priporočili Bio-Krom, ki ima do desetkrat večjo vsrkljivost kot druge oblike kroma.

Poželenje po sladkarijah, ki me je včasih preganjalo in zaradi česar so se mi začeli nabirati odvečni kilogrami, je izginilo. Sedaj sem bolj vitka in počutim se odlično,« pravi Ana Marija in se veseli poletja na plaži.

Kvasna biomasa s kromom je najbolj učinkovita 

Pri kromovih prehranskih dopolnilih je pomembno vedeti, da ima najboljši učinek kvasna biomasa s kromom, ki je varna za jemanje (zaščiten naziv zanjo je ChromoPrecise in se nahaja v Bio-Kromu).

Kvasna biomasa s kromom ima višjo biološko razpoložljivost. Po podatkih iz EFSA* se vsrkava do desetkrat boljše kot sintetični viri kroma, kot sta kromov pikolinat in kromov klorid.

*Evropsko združenje za varno hrano je EU skrbnik za vprašanja varne hrane.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
      Izračunaj stroške dostave