Velika zgodba o naravnem zdravilu Glukozamin

Bolezen osteoartroza ali obraba hrustanca je najbolj razširjena bolezen. Od 25. do 65. leta zaradi nje boleha 12% ljudi, v 3. življenjskem obdobju od 65. leta naprej pa ima obrabo hrustanca tja do 80% ljudi. In kateri so znaki te bolezni? Govorimo o 4 znakih. Pokanje v sklepih, manjša gibljivost, vnetje sklepov in boleči občutki oziroma bolečine. To je glavni znak in pomeni napredovalo bolezen.

Vzrok za vse te težave je stanjšani, razpokani in tudi zdrobljeni hrustanec, ki ga nismo znali zdraviti. Danes je drugače. Po letu 2000 se je uveljavilo zdravilo glukozamin, ki edino popravlja obrabljen hrustanec. Deluje vzročno in to je veliki dosežek sodobne medicine. Niso pa stvari enostavne, zato je treba paziti, ko se odločamo za zdravljenje obrabe hrustanca, na primer v kolenu. Na zdravstvenem trgu imamo tudi glukozamine, ki so prehranska dopolnila, ki jih državna komisija za zdravila ni potrdila kot zdravila. Glukozamini prehranska dopolnila ne zdravijo, ne vplivajo na vzrok bolezni, samo omilijo težave, bolezen pa se širi naprej. Bolečina se zato vrne in je večja, kljub jemanju. Zato je treba biti pozoren – ko imamo bolezen in registrirano zdravilo, TO DVOJE SPADA SKUPAJ.

V Sloveniji je zdravilo Glukozamin Pharma Nord že 17 let, v tem času je razvilo svoje zmogljivosti. Odvile so se številne zgodbe o uspešnem jemanju tega zdravila, zato je prav, da si pobliže ogledamo enega prvih primerov, ki je presenetil dobesedno vse: medicinsko stroko in predvsem ljudi, ki so prvič v zgodovini začeli doživljati to, da se obraba hrustanca v 3. življenjskem obdobju DA OBVLADATI.

VELIKA ZGODBA O ZDRAVILU GLUKOZAMIN PHARMA NORD

Zgodba gospe Marije je resnično veliki dosežek sodobne medicine. Ko je zvedela za zdravilo Glukozamin Pharma Nord, je bila stara 89 let in pol. Veliko ji je pomagal sin, star 65 let. Ko se je odločila za jemanje zdravila, je imela do roka za operacijo še 9 mesecev. Bila je znana kot prababica na vozičku zaradi bolečih sklepov. Živela je pri sinu, sicer je imela ločeno gospodinjstvo, ampak je bila odvisna od mladih. Redoljubna kot je bila, je začela redno jemati zdravilo Glukozamin Pharma Nord, po tri kapsule na dan: zjutraj, opoldne in zvečer. Po 2 mesecih rednega jemanja ji je uspelo, da je po več letih vstala z vozička in z izjemno voljo začela uporabljati berglje. Si predstavljate zadovoljstvo, ki jo je prevzelo! Še bolj zavzeto se je zdravila, do operacije je bilo še pol leta. Zdravstveno stanje se je še kar naprej izboljševalo. Bolečine so se umirjale, ves čas ji je vidno šlo na boljše – pri skoraj 90 letih! V naslednjih 3 mesecih je pustila še berglje. V neizmerno zadovoljstvo ji je bilo, da je spet postala samostojna v svojem kotičku hiše. Potem pa je bil tu še njen rojstni dan. S sinom sta si zamislila posebno presenečenje za širšo familijo. Za njen dosežek so vedeli samo ožji domači, drugi pa še ne. Dogovorila sta se, da na praznovanje rojstnega dne spet pride na vozičku in sedi v njem. Na vrhuncu slavja se je za vse prisotne zgodilo nekaj neverjetnega. Sin je vsem naznanil, da bosta z mamo zaplesala valček. Živa glasba je zaigrala, prababica Marija, dotlej vsem znana kot častitljiva gospa na vozičku, pa meni nič tebi nič vstane, stopi k sinu in se skupaj zavrtita. A si predstavljate to presenečenje in vzklike ter komentarje! Ja, dogodek da je kaj!

Tudi to je zdravilo GLUKOZAMIN PHARMA NORD!

Kmalu po praznovanju rojstnega dne se je oglasila tudi pri specialistu v regionalni bolnišnici. Prišla je na operacijo. Specialist ortoped kirurg jo je poznal kot staro gospo na vozičku, zdaj pa je kar prikorakala predenj. Mislili so, da se je protibolečinsko zadrogirala. Bili so v skrbeh zanjo, saj se kaj takega v Sloveniji do takrat še ni zgodilo in je bilo nekaj nepojmljivega. Pred operacijo se sklepi še enkrat slikajo in takrat so bili še drugič presenečeni. Mrzlično so primerjali posnetke pred več kot letom dni in sedanje in niso mogli verjeti svojim očem. Hrustanec se je obnovil, dovolj debel je bil, nič ni bilo razpok in drobcev in komentar: »Ja, gospa Marija, kaj je z vami!? Kaj ste naredili? Kaj se je zgodilo? Operacije ne bo, ker je ne more biti!« In takrat jim je povedala, kaj jemlje, koliko časa to traja in da je bila prepričana, da bo tako, ker že tri mesece hodi tudi brez bergelj!! Pa še to se je pohecala: Veste, rada imam tudi suhe slive in so se potem vsi smejali.

Zgodba je res enkratna in vse pove, kako uspešno je zdravilo Glukozamin Pharma Nord.

mag. Nikola Krstič, dr. med.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
      Izračunaj stroške dostave