Melatonin Pharma Nord 3 mg

Zdravilo bo dostavljeno iz spletne lekarne Moja lekarna. Navedena cena je cena lekarne, stroški pošiljanja se obračunavajo skladno s cenikom omenjene spletne lekarne.

Pakiranje: 30 tablet

Zdravilo Melatonin Pharma Nord za kratkotrajno zdravljenje časovne bolezni (“jet-laga”) pri odraslih.

Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 11,16 

PRED NAKUPOM PREBERITE TO INFORMACIJO:

Zdravilo bo dostavljeno iz spletne lekarne Moja lekarna. Navedena cena je cena lekarne, stroški pošiljanja se obračunavajo skladno s cenikom omenjene spletne lekarne.

Zdravilo Melatonin Pharma Nord za kratkotrajno zdravljenje časocne bolezni (“jet-laga”) pri odraslih.

Sestava
1 filmsko obložena tableta vsebuje 3 mg melatonina.

Druge sestavine zdravila (pomožne snovi) so magnezijev stearat, brezvodni koloidni silicijev dioksid, maltodekstrin, mikrokristalna celuloza, premreženi natrijev karmelozat, filmska obloga: hipromeloza.

Navodilo za jemanje
Priporočeni odmerek pri odraslih in starejših je 1 tableta na dan za največ 5 dni. Če po priporočenem odmerku simptomi niso ustrezno olajšani, se sme odmerek povečati na 2 tableti naenkrat.

Komu ga svetujemo
Zdravilo Melatonin Pharma Nord se lahko uporablja za kratkotrajno zdravljenje časovne bolezni (»jet-laga«) pri odraslih. Jet-lag se lahko prepozna z motnjami spanja, utrujenostjo preko dneva, oslabelostjo, blažjimi duševnimi motnjami, razdražljivostjo in motnjami v delovanju prebavil, ki se pojavijo po letenju preko več časovnih pasov.

Pakiranje
Melatonin Pharma Nord 3 mg 30 filmsko obloženih tablet

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Dokumenti